torsdag den 4. oktober 2012

SKÆVE SØLVLYS - I DETALJEN

 
                       
Forleden lagde jeg et foto taget med telefonen ud på bloggen og facebook-gruppen Stauder for at finde ud af hvilken skør staude, der her kunne være tale om. Her kommenterede ingen (usagt om spørgsmålet var for tåbeligt, eller fordi der ingen bud var….men fred med det!), men på Stauder gik en livlig debat. Ret hurtig var der tilslutning til, at det måtte være sølvlys, Cimicifuga ramosa, der er på spil, men krøllerne var der en del panderynker over (og hjælpsomt spurgte et medlem, om han måtte kontakte forbindelser i Tyskland for at få lidt uddybende viden. Naturligvis og spændende! ).
Nu har jeg fået mine fotos fra turen lagt ind i computeren og synes liiige I skal have lidt flere fotos af de herlige og halvtossede planter. Skøn personlighed synes jeg, for jeg har nok en forkærlighed for dem der tør skeje lidt ud og udfordre pænheden en smule. Og så er de altså ret lækre i farve og skruktur – ville gerne invitere lignende indenfor i haven, men tror ikke det er ligetil at få fingrerene i!


2 kommentarer:

 1. Jamen jeg deltog ikke, for jeg havde aldrig gættet på sølvlys netop pga. af snoningerne. Så bliver det da spændende, hvad der mere kommer ud af historien.
  Jeg har netop købt sølvlys i år og de står lige op i luften! Til gengæld kan de godt inviteres indenfor alene pga duften! Hmmmm...

  SvarSlet
 2. :0) - Skøne stauder og nej de snoniger er ret specielle. Mine i haven har heller intet der minger om en drejning i væksten, så jeg stod ret måbende og betragtede de skøre stauder.
  Nu er fotos forhåbentlig sendt afsted til Tyskland. Skal nok skrive hvis jeg hører mere.

  Mange hilsner fra Katinka

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka