onsdag den 3. oktober 2012

BERLIN - BY, BYRUM OG BEGEJSTRING


Inspirerende!

Ja, indtryk der sætter fantasien i rotationer og åbner op for tanker og idéer man ikke før har gjort sig, kan komme alle steder fra. Ofte er det oplevelserne der ryster en, der skubber kraftigst til tankeretningen og får os til at opleve hvorledes løsningsmulighederne er så meget mere bredspektret end det man går og bilder sig ind til hverdagen.
I weekenden var jeg i Berlin. Ikke for at se på haver, men for at støtte min mands marathon-drømme, så jeg fik ikke mulighed for at begive mig på den store haverums tour.  Ikke at det gjorde så meget…fokus var et andet sted!

Men byen med hele dens fanden–i–voldskheds, legesyge, rå twist, plads til forskellighed, provokation, storladenhed, nytænkning og pragtfulde oplevelser var yderst inspirerende og satte en masse temaer og idéer i spil. Vinkler som jeg i den næste tid vil skrive om i mine indlæg. Sikke jeg glæder mig – nu er det lige det med at finde tiden…

Men her kommer der lidt stemningsfotos fra byen – ikke så meget grønt, men masser af skæve vinkler at overføre til eksempelvis havernes verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka