tirsdag den 23. oktober 2012

DE VÆRDIGE VISNE


Jeg er ikke en efterårsordner. Jeg drøner ikke rundt i haven og klipper stauder og etårige ned for at rengøre haven til vinterens komme. Faktisk passer jeg nænsomt på ikke at ødelægge de nu visne og sprøde planteskelletter, da deres højde, struktur og formsprog er en kilde til vinteroplevelser - i min optik.

Jeg synes de udtjente er smukke og værdige på deres egen måde, hvis de vel at mærke holder sig oprejste og ikke slasker sammen (for så kommer de væk).


Her er et par af de stadigt berigende – smukke på deres egen måde i den vilde svenske natur.4 kommentarer:

 1. det er en ganske fornuftig holdning du har ;)
  jeg venter også først til foråret med at fjerne de visne grene og blade :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo meget bedre at være fornuftig end doven, så sådan vælger jeg også at se på min manglende opryding i haven lige nu:0)

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet
 2. Jeg venter også længst mulig med at klippe, nyder de mange efterårsfarver stauder har. Jeg har dog en fast tradition med at gå i gang med at ´lave et eller andet nedklipning´ første januar. Der starter mit haveår.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, kan sagtens følge dig! Når foråret så småt begynder at anes i det fjerne er min havevirkelyst også betragteligt større end nu, hvor den næsten er i dvale (krydret med en smule dårlig samvittighed over det jeg ikke nåede på min urimeligt lange to do-liste)

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka