tirsdag den 2. oktober 2012

AN ENGLISH TOUCH IN THE GARDEN?
Et kig ned gennem haven sådan en søndag morgen. Stadigt frodig, blomsterrig og fortryllende, synes jeg. Hen over vinteren skal jeg have gjort bedkanten knivskarp (er meningen) og buksbomkuglen kunne nok trænge til en frisørtid, men det på trods synes jeg skuet nu alligevel er vidunderligt men en undertone af engelske cottage garden!
Ikke at jeg arbejder med særlige forbilleder for haven – for jeg prøver så vidt muligt at tage udgangspunkt i netop dette sted på jorden - og hvad det kan i samspil med huset, brugerne og omgivelserne. Alligevel finder jeg naturligvis inspiration andre steder og lader mig påvirke af idéer og indtryk. Jeg efterstræber altså ikke at skabe en cottage garden, men en have der er frodig, sanselig, overraskende og ikke for højtidelig - det er mit udgangspunkt præcis i mit haverum...

Men lige her fik jeg et øjeblik oplevelsen af at flytte mig lidt vestover.

Tror jeg nu vil sætte mig med en kop tea og en scones med limon curd, mens jeg fundere over dette...


2 kommentarer:

 1. Dejlig stemningsfyldt billede.

  Jeg tror aldrig jeg har fået skrevet, at jeg nyder at læse alle dine interessante indlæg her på bloggen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte - det er skønt at få at vide og en god glæde at skrive videre på!

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka