torsdag den 12. december 2013

JULEHAVEN MED RØDE ÆBLER


Hjemme igen og så er det dejligt at mærke, hvordan julen når ud i haverummene også. Især røde æbler er en hurtig og dejlig måde at bringe julestemning ud i haven på og igen i år har jeg pyntet med pudsede, runde skønheder.
Et nyt twist er at tilføje et blad på æblet – her har jeg brugt kristjørn som grøn opgradering af de små pignoner, der byder velkommen langs forhavens sti. 

Æblerne er stukket på elefanttråd og bladet stukket på efterfølgende, men ikke fastgjort. Jeg vil ikke bruge lim, da jeg ikke tror det gavner fuglemaver.
På terrassen har jeg valgt større æbler, som hænger i smukke gråbrune bånd ned fra tagkanten. Svæver over en sort bænk, som jeg har slæbt op på terassens øverste plan, og som nydes også gennem stuens glasdør.

Æbler og bænk taler næsten sammen – hvisker måske ligefrem julehistorier til hinanden – og danner en enkel men fin helhed på dette sted.Så mangler din have julestemning i en fart, så er det bare om at bringe lidt røde æbler udenfor...


Dejlig dag fra Katinka


4 kommentarer:

 1. Flot Katinka, så er det jo bare at tage sig sammen, for æbler har jeg nok af.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er så let, hurtigt og effektivt, så skynd dig ud Lisbeth:0) - Men husk lige en klud (eller bukseben) som pudseklud - det er vildt hvad 2 sekunders pudseri gør for disse skønne frugter.
   Dejlig dag og kærlige julehilsner herfra

   Slet
 2. Hvor pudsigt, at du i din indlæg forklare hvordan du hænger æbler ud til fuglene.
  Stod i dag med er æble i hånden og tænkte: Hvordan bliver det til en dekorativ buffet til fuglene? Desværre poppede ingen god ide op, så nu ligger det blot på fodrebrættet.
  Og nu kommer du så lige med ideen jeg manglede - du er en skat.
  Tusind tak
  Kh Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme og TAK:0) - det er i hvert fald en hurtig måde at skabe julehygge og fodre fugle på... De røde æbler lyser virkeligt op derude og er jo så fine i deres rette element...

   Kærlige julehilsner og god arbejdslyst fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka