tirsdag den 24. december 2013

GLÆDELIG JUL OG TAK


Tak for 24 forrygende dage i julebegejstringens tegn – det har været en usædvanlig hyggelig tid med så mange juleglade haveblogge. En herlig energi og lyst til at gøre tiden til noget særlig har præget disse 24 dage.

Men i dag er det juleaften. Vi er nået til 24 ud af 24. Så nu håber jeg sådan, at en fortryllende julestemning har nået ud i hver en krog hos dem, der sætter pris på julen.

Samtidig vil jeg benytte lejligheden til at sende min hjerteligste julehilsen ud til alle jer kære mennesker, som læser med her og netop gør det så sjovt og inspirerende at skrive. Uden jer ville begejstringen ikke kunne bære. Men med jeres klik, ord og begejstring er det en daglig glæde, at åbne bloggen og se at den lever og stor-trives. 

Tak!

Nyd nu juledagene med nærvær, hygge og lækkerier – jeg ved ikke hvor meget bloggen kommer til at holde fri…det tager jeg som tiden, lysten og julefreden gør det muligt.

Så lige en lille potpourri af årets juletræsfotos… Det store træ er proppet med søde minder om så mange dejlige juleferier. Har haft eget juletræ fra jeg var 4 år, så der har været en hel del år at samle i...

Så selvom jeg normalt ikke går ind for det lettere overdrevne, ja så nyder jeg så meget alle de søde gensyn, at det meste skal på træet. 


I år er det dog jordfarverne, der især præger billedet. Det røde får det lille, skøre træ lov til at pynte sig med...En af de filigran-kugler jeg beskrev den 22. De er loddet sammen af gamle armbånd og diverse perler og smykkedele. 

Den blå glaspynt har min kære morfar lavet til mig, da jeg var barn. Har meget andet han har kreeret, så sikke mange minder, tanker og savn der ligger i den pynt. Elsker det!

Denne kugle hængte på træet hos mine oldeforældre. Fik den af min mormor, da jeg var 6-7 år og det er næsten med ærefrygt jeg hvert år finder den frem.

Det lille skøre træ er nu kommet op i højden og pyntet med levende lys. Åh, jeg er helt vild med det (læs om det her)
Rigtig Glædelig Jul til alle.

Kærligste julehilsner fra Katinka – og HavePlaner & PlanteBegejstring selvfølgelig...

12 kommentarer:

 1. Kære Katinka, rigtig glædelig jul til dig og dine - det har været en stor fornøjelse at læse med her hos dig, også i december, hvor du virkelig har udvist stor kreativitet og givet gode ideer til vi andre. Hold nu en dejlig jul med din familie og nyd nogle blogfrie dage, det er der sikkert mange af os, som også gør.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla - både for julehilsen og søde ord. Jeg har nydt en skøn og rolig jul....og de julehilsner jeg ikke nåede at få skrevet om i år, ja dem må I have til gode til næste december:0)

   Juleknus fra Katinka

   Slet
 2. Endnu en gang glædelig jul. Og, tillykke dit heldige asen med din ekstra julegave over hos Evigglade. Den lander det helt rigtige sted :-). Nu skal vi nyde julepynten.

  /Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgitte. Tak - og ja jeg er SÅ glad for at jeg vandt den bog. Glæder mig SÅ meget til at blive inspireret yderligere (selvom min mand får nervøse trækninger ved tanken;0))

   Massevis af bagjulehilsner fra Katinka

   Slet
 3. Jeg ønsket deg en fredfylt og deilig julefeiring! Hilsen Marit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marit - og i lige måde. Håber I havde en fortryllende jul i Norge med masser af hvid julesne...sådan noget vi her blot kan drømme om...

   Varme julehilsner fra Katinka

   Slet
 4. Sikke smukke ting du har på juletræet.
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie og tak for dine gode ideer det er altid interessant at læse om selvom jeg ikke har orket at kreere så meget i år:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - og velbekommen...jeg har sådan nydt, at få lov til rigtigt at "lege" denne måned. Det skal helt sikkert gentages til næste år:0)

   Skøn, skøn bagjul herfra Katinka

   Slet
 5. Kære Katinka.
  Håber i havde en fantastisk juleaften, og rigtig får hygget her i juledagen.
  Smuk og dejligt stort træ.
  Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heike.
   Vi havde en dejlig og meget børnevenlig jul, med tid, mad og dejlige gaver.

   Og jeg kan ikke undvære at se mit "rigtige julepynt", så jeg er så glad for det store træ....selvom vi i år er gået helt "juletræsamok" og havde 8 andre i forvejen;0)

   Håber I havde en skøn juleaften og din julepyntede have blev både nydt og beundret:0)

   Kærlige julehilsner fra Katinka

   Slet
 6. Et lidt forsinket - men stadig stort og glædeligt jul til dig og familien.
  Jeres træ er virkelig smukt, og sikke en stemning I har i stuerne.
  Mange julehilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og en stor bagjulehilsen til dig og dine.
   Jeg elsker simpelthen juletræer, så i år har vi samlet 9 stk - 3 pyntede... lidt småtosset, men SÅ julehyggeligt og snart kan de komme ud i haven som varme dyner til de sarte vækster.

   Skøn dag fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka