lørdag den 21. december 2013

"TIL OG FRA" MED HAVEFOTOS


Med så utallige, dejlige havefotos der dagligt lægges på nettet rundt omkring, ja så ved jeg, at mange ligger inde med de skønneste fotos. Og hvorfor ikke bruge dem til kort?

Jeg køber aldrig kort – aldrig som i...aldrig – for med harddisken proppet med fotos, kan jeg altid hurtigt printe kort ud til diverse lejligheder. En billig og personlig måde at gøre det på.Igen i år bliver julegaver pyntet med små "Til og Fra"- kort med egne vinterfotos. Julekort er også af ”egen avl". Lavede for flere år siden skabeloner, så jeg hurtigt kan lægge nye fotos ind og lave et nydeligt kort på kort tid.

På den måde bliver fotos også vækket til live igen og får en ny storhedstid. Det synes jeg er både hyggeligt og rart.

Hvad gør du?


Nysgerrige decemberhilsner fra Katinka


19 kommentarer:

 1. God idé! Jeg bruger nogle bedekort som jeg sælger i min butik. De er knapt så personlige som dine billeder, men de er anderledes på en god måde, synes jeg.
  God weekend til dig og dine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret - det er om at finde det der gør gaven til noget særligt:0)

   Skøn 22. december fra Katinka

   Slet
 2. Din idé er slet ik' så ringe endda.... den notere jeg lige til næste år, Med disse til og fra kort bliver sgu´ meget personligt.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg da glad for den ikke er;0) - Og det er nu lidt hyggeligt at finde fotos frem fra computer-gemmerne...

   Hyggelig 4. søndag i advent fra Katinka

   Slet
 3. Jeg gør ikke noget, men jeg syntes at det er en fed ide og tror godt jeg kunne bruge din ide :-D
  Glædelig jul
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gro - og det vil da være herligt, hvis du finder forslag inspirerende:0)

   Varme julehilsner fra Katinka

   Slet
 4. Sådan bruger jeg også mine billeder :-)
  Juleknus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selvfølgelig;0) - Og du har givetvis også bunkevis af stor-egnede fotos:0)

   Skøn 4. adventssøndag fra Katinka

   Slet
 5. Svar
  1. Tak:0) - Sikker på du også har mange guldkorn i arkiverne..

   Dejlig decembersøndag fra Katinka

   Slet
 6. Hej Katinka.
  Jeg er vild med dine kort af egne billeder. Jeg har lige fået en multifunktionsprinter i julegave Jubi. Jeg skal i gang med at lave kort af mine billeder. Jeg aner ikke hvad det er for noget fotopapir jeg skal købe. Jeg tænker at det skal være lidt tykt når det skal bruges til kort.Hvis du vil, må du meget gerne fortælle hvad for noget papir du bruger. Håber at du har en hyggelig jul. Venlig hilsen Anne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anne, Tak for dine rosende ord og tak jeg har haft en dejlig jul.
   Mht papir, så bruger jeg for tiden 200 g/m2 fra HP - men det er lidt glat på bagsiden og har svagt logo der. Så ikke optimalt, men ok. Vigtigt at vælge de tykkeste papirkvaliteter og så en bagside man kan skrive på...
   Men de forskellige producenter har det med at "opgradere" deres produkter fra tid til anden, så mit råd er at prøve dig lidt frem, og finder du noget der er i orden, så skynd dig at købe et godt lager.
   Mange julehilsner fra Katinka

   Slet
  2. Kære Katinka.
   Jeg er super glad for dit svar. Jeg må prøve mig frem, med papirkvaliteter. Du skriver at du lavede en skabelon til dine kort, er det et specielt program man skal have til det??? Vil bare så gerne lave sådanne kort som dine. De er vild flotte.

   Slet
  3. Kære Anne - jeg arbejdet med grafisk design, så har programmer i Adobe-pakken, som jeg selv laver skabeloner i. Tror man kan finde nogle gratis varianter på nettet...de har nemlig frigivet flere af disse ældre versioner:0)
   Tak for dine søde ord!

   Dejlig dag fra Katinka

   Slet
  4. 1000 tak for svar Katinka. Jeg må se om jeg kan finde noget på nettet.
   Du må også ha en dejlig dag.
   Anne.

   Slet
 7. Super idé. Der er så mange lækre kreative ting, man kan kaste sig over. Det er bare lige med at få det gjort ... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret - og det er om at prioritere. Ofte kan man bare bruge tid på at finde og købe kort, mens "guldet" ligger lige foran næsen på en:0)

   Skønne julehilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka