fredag den 10. januar 2014

TULIPANER MED LØG – EN BY I RUSLAND


Det er ikke til at opdrive! Har ellers kørt Nordsjælland tyndt, men tulipaner med løg er umulige at finde. Skulle ellers have brugt dem til bordpynt i morgen. Ville have vasket løgene og sat tulipaner sammen 3 og 3 på bordene...blot holdt sammen af groft opbindingsgarn.

Let, enkelt og naturligt til min fars 70 års fødselsdagsfest.


Min nu ikke-realiserbare skitse - troede ellers denne løsning ville være både nem og hurtig... 
Forklaringen på de manglende tulipaner med løg ser ud til at være temmelig nedslående. Nemlig at danske gartnerier er lukkede, så næsten alle blomster importeres – og det bliver de uden løg. Det er da ærgerligt!

Nu har jeg måtte finde på nye idéer til pyntning af bordene, men I må vente lidt med at se hvad jeg er kommet frem til.

Kriterierne jeg har opstillet er dog stadig:

- Det skal være vinterligt
- Det skal ikke være for nydeligt (min far er sådan et rigtigt naturmenneske) 
- Have naturligt twist
- Det skal være ret enkelt, da festen var i dagtimerne
- Farverne skal være nedtonede
Havde idé om, at blomsterne skulle være i kold gul som denne tulipanMen tror på det nok skal blive godt alligevel ...


Hyggelig dag fra Katinka


4 kommentarer:

 1. Men man kan få krokus- og irisløg i lange baner. Måske kunne du bruge løgene som dekoration i sig selv på en eller anden måde og så supplere med afskårne tulipaner til at give farve.

  SvarSlet
 2. Måske er det for sent nu, men jeg så tulipaner med løg i Super Bedst i Bagsværd i forgårs (onsdags), Men jeg er sikker på at du har fundet en fin løsning;)
  Tillykke med din far og ha en rigtig god dag.

  SvarSlet
 3. Synes bestemt jeg så nogle på Lyngby Hovedgade...men har med sikkerhed set høje tazetter og hyacinter - kunne give samme effekt?

  SvarSlet
 4. Kære alle.

  Tak for jeres kommentarer og råd! Jeg endte med en noget anden løsning, da jeg simpelthen behøvede højde på dekorationerne, som de andre løgplanter ikke i samme grad har... Ellers blev bordene for "flade".
  Kan godt ærgre mig over, at jeg netop ikke nåede Lyngby Hovedgade (Bagsværds Super Best kender jeg faktisk ikke), men nogle gange kan det være helt sundt, at måtte tænke ud af boksen den sidste småpressede dag, så ja, det blev ikke som planlagt, men stadig fint.

  Nåede dog ikke at tage fotos i går inden lyset forsvandt, så jeg håber jeg i morgen vil kunne vise jer hvad jeg endte med:0)

  Men tak for jeres søde hjælpsomhed!!!

  SKØN dag fra Katinka

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka