onsdag den 8. januar 2014

JEG LÆNGES EFTER SNE


- Efter dens rene, hvide dyne, som for en tid udvisker landskabet og gør det klart til sceneskift.

Savner kulden som stikker lidt i lungerne, kælketurene som er sjovest de første 5 gange ned af bakken og ja bare mærke vinteren.

Jeg sukker efter snepudder, der som hvide sæbeskyer kan rengøre landskabet, så det kan blive klart til forårstiden om nogle måneder.
I Sverige hænger de gamle skøjter til pynt på verandaens væg. 

De vil nok aldrig komme ud at suse igen, men gør nu alligevel længslen efter sne, is og kulde mere intens...

Kom nu med den rensende kulde

Dejlig januardag fra en let utålmodig Katinka


8 kommentarer:

 1. Ja nu lover de jo frost, men lidt sne til at beskytte planterne vil ikke være dårligt. Skal vi have sne, så skal det være nu og ikke 20. marts som i 2013.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne ikke være mere enig Lisbeth - sne vil passe fint nu, men når først foråret mærkes, så skal det have fuldt blus under sig og ikke hvide dyner...men hvor ville det lysne i denne tid nu:0)
   Kh Katinka

   Slet
 2. Hej Katinka!
  Jeg savner sne, lyset og den friske luft kommer den i år?
  Ha en dejlig dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det håber jeg, men tvivler efterhånden lidt.... Jeg er SÅ træt af mørket, regnen og dagligt mudderindsmurte flyverdragter...sukker også efter lyset, lidt kuldestikkende luft i lungerne og leg i sneen...

   Skøn dag med snedrømme fra Katinka

   Slet
 3. Nu lover man vist faktisk sne og frost i næste uge. Og hvis det kommer, vil jeg tænke på dig og glæde mig over at du bliver glad ;-) For jeg kan virkelig ikke lide sne og kulde. Jeg nyder den milde luft og det at man kan se en masse grønt og alle de mange spirer. Jeg synes der er meget mere liv over det!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nana.
   Efter at have læst dit indlæg for 2 dage siden, så vil jeg tænke på dig, hvis sneen ikke kommer og varme mig ved, at du holder af snefri vintertid:0)... Jeg savner bare sådan lyset, lidt opfriskende kulde og snefornøjede barneansigter...og alle de små spire - de vil jo ligge og hygge sig under sneen. så de rigtigt kan komme og give farve i marts (OG DET GLÆDER JEG MIG MEST TIL:0))
   Kh og hyggelig dag fra Katinka

   Slet
 4. Ja - vi slipper vist ikke, men jeg kan nu fint klare en vinter uden sne. Tænk hvis alle kæmpeverbenaerne rundt om i haverne fik lov at klare vinteren. Sikke nogle drømmedejlige haver alle ville kunne nyde til sommer :-)

  Kommer der sne, så nyder vi det - men lige nu nyder jeg altså bare det milde vejr :-))

  God aften til dig,
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha Lone, tror I vestpå har været lidt heldigere med vejret end her, hvor det næsten har været tusmørke og regnfuldt siden 1. november... Derfor sukker jeg sådan efter sneen...og så sår jeg gerne verbena igen selv;0)

   Dejlig dag fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka