tirsdag den 21. januar 2014

JEG VANDT EN VIDUNDERLIG BOG!


Ja, juleaftensdag vandt jeg på bloggen Evigglad en dejlig bog. Ikke tidligere har jeg i mit liv vundet i nogen lodtrækninger overhovedet, så hvor blev jeg glad. Også for at det netop var denne præmie, som netop ramte mig. Jeg havde nemlig set på den i julehandlen, men havde tænkt: "Hvis nu...."Ja, julen varer lige til påske - og denne bog meget længere...der er vist inspiration til mange, mange år i den 


JuleFryd og EngleLyd hentede jeg så hos Margit Engen i søndags – en skøn, karismatisk og kreativ kvinde, som er forfatteren bag denne inspirerende bog. Nu har jeg pløjet den igennem og nyder både fotos, tekst og den skaberkraft den tænder i mig.

Selvom det er en bog, som henvender sig til juletiden, ja så er Margits kreationer så naturligt og spændende, at de uden problemer kan bruges ud over december måned også.
Så nu har jeg allerede sat flere projekter i søen for at gøre januar mere strålende og haveinteressant end normalen her er. 

Vidunderligt når inspirationskilder tænder en energi og kriblende skaberglæde, som ikke er til at holde tilbage.

Så tak til Eva Graversen alias Evigglad for bogen – jeg nyder den og synes den og jeg er et herligt match! Bare den herlige sammensatte titel på bogen linker lidt til bloggens navn her...lidt hyggeligt, synes jeg.
Og tak til Margit Engen for at hun tog imod mig - og fordi hun har lavet sådan en pragtfuld bog.


Skøn dag fra Katinka

14 kommentarer:

 1. Til lykke med gevinsten! Den ser virkelig dejlig ud!
  Du må have en god tirsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Nana. Håber ikke sneen generer for meget... Ja den bog er rigtig skøn:0)
   Dejlig aften herfra

   Slet
 2. Et stort tillykke med bogen her fra.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 3. Tillykke med bogen, jeg er selv ejer af samme og er virkelig glad for den;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er så fin og inspirerede...undrer mig ikke du også er faldet for den og tænker I også er et dejligt match:0)
   Skøn aften fra Katinka

   Slet
 4. Hej Katinka
  Tillykke med bogen, hvor er du heldig.
  Har den ikke selv desværre, men jeg har Margit Engens forrige bog - Engen, Haven og Blomsten - og hvis du ikke skulle kende den kan jeg kun anbefale dig, at få fingrene i den også.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 5. Kære Anita.
  Tak for rådet...har faktisk tænkt på at få fingrene i den også, for jeg er virkelig glædeligt overrasket over denne bogs tone og tilgang. Den rammer mig:0) Så jeg må.sikkert ud i - endnu - et bogkøb;0)
  Hyggelig aften fra Katinka

  SvarSlet
 6. Gratulerer med flott gevinst! Den har du fortjent :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:0) - Jeg er også virkelig glad for den og synes den og jeg passer fint sammen:0)

   Skøn dag fra Katinka

   Slet
 7. Så dejlige at du er glad for og nyder din gevinst. Det med skaberglæden, er jo markant for Margit, - man kan IKKE læse nogle af hendes bøger, uden at få den der lyst til at foretage sig noget med hænderne, - og al den inspiration sætter gang i drømmene. Hele tilgangen til materialerne, som naturens egne gaver er fantastisk! Og jeg kan varmt anbefale den første bog "Engen, haven og blomsten" også til samlingen. Den vil du helt sikkert også sætte pris på. :)

  KNUS
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Den skal jeg klart have fingerne i også, for elsker input (selvom min mand synes min evigt projektproducerende hjerne gør rigeligt;0)). Men endnu engang tak for bogen - jeg er SÅ glad for den!

   Knus og dejlig dag fra Katinka

   Slet
 8. Den helt rigtige vinder af bogen - du vil sikkert få en masse ud af den, og den er sikkert gudeskøn blot at læse i. God fornøjelse.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla - hvor er du sød! Ja jeg har komplet fingrekløe for at få tid til alle de projekter der popper op i min hjerne. Sådan en bog der sætter tanker i gang, om som bare passer mig rigtig fint. Dejligt:0)

   Knus og skøn dag fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka