tirsdag den 7. januar 2014

HØJDESPRING, HIMMELSTRÆBENDE TAL OG HERLIGT HUMØR


Jeg kan mærke det – 2014 vil os det godt! Horisonten lysner efter tusmørkestemning det meste af 2013! Og tænk, søndag blev jeg gjort opmærksom på, at HavePlaner og PlanteBegejstring er ugens højdespringer på Blogtoppen. En dejlig overraskelse og et skønt skulderklap, som jo altid luner. 

Dejligt når ens ”barn” gør det godt. Desuden er dens besøgstal vidunderligt stigende, så jeg kan kun smile varmt og bredt i disse dage. Super motiverende, synes jeg.

Men godt jeg nåede at se den oversigt på Blogtoppen i søndags, for de startede ny oversigt i går...og der er min haveblog naturligvis nok ikke på (kan jo ikke springe 81% hver uge - selvom det kunne være sjovt!).
Og selvom bloggen her jo ikke er helt ny længere og derfor i sagens natur har lettere ved at avancere, når bliver tilmeldt sådan en oversigt, ja så glædes jeg. Dejligt at mennesker også har villet læse om haver i julen og ikke kun mad- og livsstilsblogs, som naturligvis virkeligt suger trafik til sig i den madrige og familiefokuserede tid.


Desuden ramte disse tal mig lige i hjertet, da jeg i går eftermiddags åbnede bloggen. Hvor er jeg taknemmelig for, at så mange vil klikke forbi min lille side. Over 30.000 sidevisninger på 30 dage - dét er jeg stolt af og kan mærke motivationen bruse. Jeg valgte også i begyndelsen af december at give min haveblog lidt ekstra opmærksomhed og så er det jo skæppeskønt, når man kan se det bliver vel modtaget.
Lægger jo en del hjerteblod i den, så dejligt når den får lov at stråle lidt.
Jeg er simpelthen SÅ glad for at andre vil læse med her og – forhåbentlig – blive begejstret. Tak! 

Og naturligvis en varm tak til Anette (Fru Pedersens have) som gjorde mig opmærksom på springet på Blogtoppen - også så jeg nåede at se det. Nyder den lyst der er på havebloggene til at glædes med hinanden!


Smilende dag fra Katinka 


(Har nu som forsøg valgt at lægge tæller med sidevisninger på bloggen. Lidt ambivalent med det, men forsøger vist at skubbe mine egne grænser lidt...)


Fotos er fra gårsdagens solopgang

13 kommentarer:

 1. Til lykke med det :-) Jeg anede ikke at der er noget der hedder Blogtoppen. Jeg har lige prøvet at tilmelde min blog.

  Du må have en god tirsdag, Katinka!

  Kh Nana

  SvarSlet
 2. Endnu engang tillykke Katinka, ja det er både helt vildt og stort. Jeg havde selv selv samme følelse, da jeg opdagede i lørdags at min blog var på blogtoppen alligevel. Jeg tilmeldte den sidst i november, men kunne simpelthen ikke finde ud af at aktivere tælleren, så tænkte jeg at så kunne det også være lige meget. Jeg havde ellers spurgt Susan Durup, http://mylovinggarden.blogspot.dk/ hvordan hun havde gjort, det kunne hun ikke helt huske, kun at det var noget bøvl. Men et eller andet må jeg have gjort rigtigt :-)
  Det er en stor daglig glæde at blogge, og det breder sig og smitter af på os alle. Som cirkler i vandet. Jeg kan også mærke det, 2014 bliver et fantastisk haveår, for alle vi havenisser.
  Tak for linket.
  K.H. Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, selv tak og ja lad det blive et forrygende haveår:0)
   Tror vi er ret ens i vores computertilgang...jeg kan ogs¨å blive så irriteret på koder og dit og dut, at leg slukker og vender ryggen til computer - men nogle gange lykkes det alligevel:0)

   KH Katinka

   Slet
 3. tillykke herfra...., bare det var min blog ;(

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tim...men du får den ikke;0)

   Skøn dag fra Katinka

   Slet
 4. Tillykke med det :-)

  Jeg bruger selv blogtoppen for at finde gode blogs. Det undrer mig at du skriver du har mere end 30.000 visninger på en måned, når man på blogtoppen kan se du har 100 - 300 pr dag???? Data på blogtoppen er måske ikke korrekte?

  Hilsen
  Elisabeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elisabeth

   Jeg må indrømme at jeg ikke kan gennemskue hvordan Blogtoppen tæller eller om det kun er trafik der går over den. Ved fra andre også at tal ikke stemmer med Bloggers, som er meget præcise (tæller sted, kilde osv som lille triptæller på bloggen - jeg har bare ikke min synlig). Bloggers egen oversigt er der jeg kan holde øje med dens bevægelser og er næsten "kommando-broen" her. Det er den der konstant checker tal, så det er de sande tal.
   Så jeg ved ikke hvilke tal det er som Blogtoppen viser, men jeg bliver nu glad for et højt spring uanset hvordan de nøjagtigt har talt... Overvejer også om det kun tæller klik ind på bloggen, men ikke rundt på den...nej det passer heller ikke, hm, aner det faktisk ikke...dem om det;0)

   Men dejlig dag fra Katinka

   Dejlig dag fra Katinka

   Slet
  2. Hej Katinka
   Ja, jeg kan heller ikke gennemskue blogtoppens statistik, men tallet ligger nogenlunde i nærheden af mine tal på google analytics. Grunden til at der er så stor forskel på tallene er, at blogger registrerer rub og stub inklusiv søgerobotter, som jo jævnligt kommer forbi. Du kan derfor ikke basere din statistik på bloggers, hvis du vil have det sande billede. Så skal du bruge google analytics. Men forbered dig på, at tallene bliver meget, meget mindre. For eksempel er antallet af mine sidevisninger i går 3 gange så store på blogger som på google analytics.

   Men selvom det også skulle være tilfældet for dig, så er det jo alligevel nogle tal der er værd at varme sig ved :-)

   /Birgitte

   Slet
  3. Kære Birgitte
   Du har helt ret i, at tal ikke kan bruges til så meget, da de hurtigt lader sig puste op, man selv kan klikke tusind gange og søgemaskiner kan forvrænge billedet. Og i at stigende tal varmer. Og ja internettet er en stor sump af faldgrubber, sjove oplevelser, maskiner og mennesker…og hvem tæller hvordan…
   Det er ikke til at sammenligne blogs og besøgstal, men hvor bliver man glad, når man kan se det går i den rigtige retning.
   Mht Blogtoppen, så drillede den så meget på et tidspunkt (meldte bloggen fra den gang), da de viste 1 klik flere uger i træt, hvilket var ”en hel del mindre end bare antallet af kommentarer”. Derfor har jeg opgivet at gennemskue tælleriet, men vælger blot at glædes, når tal går fremad – det er jo meget sjovere;0). Lidt som mange har det med sundhedsråd – man tror på det, når det passer ind;0)
   Skøn dag fra Katinka

   Slet
 5. Aner ikke hvad blogtoppen er.... - men tillykke med resultatet! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fru Friis.
   Bruger det ikke selv, men blev lidt lidt nysgerrig, da jeg blev gjort opmærksom på denne side.
   Herlig dag fra Katinka

   Slet
  2. Ja, så måtte jeg jo også ind og snuse.... og nu er jeg tilmeldt! ;o)

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka