tirsdag den 12. marts 2013

"VI VIL HAVE VARME,"sukker spæde krokus i min have. Frosten bider nemlig i disse dage som en understimuleret kamphund, der får alle til at gyse.De stakkels små blomster derude kæmper hårdt. Ser ud som om de tænker, at solen oversolgte sig selv, da den lovede varme og forår... 

Uha, hvor både de små perlemorsfine krokus og jeg sukker efter mildere vinde... Og solsorten støtter vist oppe op om ønsket, sådan om den puster sig op for at holde varmen.

Dejlig dag fra Katinka


 

14 kommentarer:

 1. Hej Katinga
  De skal nok komme alle de små forårsbebudere, jeg syntes solen den prøver alt hvad den har lært i dag, med "hr frost" han er ikke nem at tage livtag med.
  Rigtig dejlig dag til dig
  Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ganske ret. Solen kæmper men kulden er rimelig hård i kanten...

   Skøn aften og varmende hilsner fra
   Katinka

   Slet
 2. Men trods alt blev det en dejlig dag med herlig solskin i dag. Det må vi så glæde os over. Der er 25 grader i min pavillion, så det må jeg ud og nyde sammen med det sidste nye Alt om Haven :)
  God dag til dig
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du nød det i fulde drag:0) Ret misundelig på sådan en stund, for selvom solen har skinnet skønt i dag har tiden desværre ikke været til at nyde den. Men fuglene pipper, solen tager mere og mere fat og nu begynder man tydeligt at kunne mærke, at aftenerne bliver lysere...

   Kh fra Katinka

   Slet
 3. Hej Katinka.Ja! jeg nyder også det dejlige solskin i sofaen med min pc og en stak haveblade.Men har også lige været på planteskolen og købt mig fattig i forårsblomster.Håber på godt vejr til påsken.
  Rigtig god dag til dig Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor lyder dét vidunderligt. Havde de planer i weekenden, men det blev for koldt til at plante, så jeg ser tiden lidt an. Sukker dog længselsfuldt indvendigt...

   Vidunderlig aften fra
   Katinka

   Slet
 4. Krokussene, du og solsorten er ikke de eneste der ikke er så vilde med det kolde vejr, jeg er altså heller ikke, vil så gerne have lidt plusgrader :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det vil gøre SÅ godt. Du må da også være syg for at komme i skurvognen...?
   Kh fra Katinka

   Slet
 5. Hej Katinka

  Det er da ellers en stribe dejligt krokus du kan vise, og mon ikke de bare venter, vi kan jo ikke hvert år få det der laaaangstrakte forår som ex sidste år. På en måde gør vort utilregnelige vejr glæden endnu større når det indimellem bare overgår vores forventninger;)

  Du må have en dejlig varm aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karsten.
   Læste din kommentar i morges og faktisk hjalp den godt på humøret, som ellers var lidt i minus over sne sne sne i Nordsjælland.

   Skøn aften herfra

   Slet
 6. Rigtig dejlige fotos af de små krokus som blot venter på solens varme stråler!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jan. Lige nu er de desværre blevet dækket under en solid bunke sne. Det vælter ned udenfor og det har det gjort hele dagen...uf.

   Dejlig aften herfra

   Slet
 7. Så fine bilder Katinka:)..og vi fryser alle man om dagen...fikk snø idag..og dette er ubegripelig...
  Håper på varmere vinder snart:)
  God helg til deg:))

  SvarSlet
 8. Kære du. Her lover de snestorm både i nat og på tirsdag. Så nu er alle blomster dækket af sne. Uha hårdt når man sukker efter våren.
  Skøn aften og mange hilsner fra
  Katinka

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka