onsdag den 20. marts 2013

BLÅT BØLGENDE BLOMSTERHAV...VENTER...UTÅLMODIGT...Selvom tiden ikke slår til for øjeblikket og vejret heller ikke arter sig, ja så glæder jeg mig til, at disse blå skønheder skal pryde krukker og spande udenfor. Lige nu står hornvioler i massevis sammen med vibeæg og krokus og skutter sig i kulden. Den lune placering højt til vejs på terrassens øverste dæk opad den lune syd-mur hjælper dem en hel del. Heldigvis, for det er sikkert ikke fornøjeligt at være forårsvækst for tiden.

De venter på at varmen kommer...og at dagens snestorm er vel overstået.


Glæder mig til så snart lidt varme igen puster håb og mod ind over landet, at fylde krukkerne derude med masser af lækre blåbølgende blomster.Det gir skønhed også indefra og dét trænger jeg virkelig til.

Dejlig onsdag fra Katinka 

10 kommentarer:

 1. Jeg har også en hel kasse med hornvioler stående! Suk, støn nu vil vi ikke bede om mere sne i denne omgang! TAK!

  SvarSlet
 2. Ja det er den indre varme og forventningens glæde vi må finde frem lige nu! Det bliver nogle dejlige blå krukker du kan se frem til :-) God dag fra Blomsterlyst

  SvarSlet
 3. Jeg har sat mine stedmoder og hornvioler i krukker, men løftet dem tilbage i drivhuset pga. kulde og sne. Vi er vist allesammen noget utålmodige på det der forår.
  Henrik

  SvarSlet
 4. Ja, alle de stakkels forårsvækster, både udenfor butikkerne og dem under sneen! Det er da ved at være en ubærligt lang vinter! Jeg tror næsten jeg får tårer i øjnene af glæde når vi igen får sådan nogle lune forårsdage, som vi lige havde et par skykker af omkring 1.Marts.

  SvarSlet
 5. Ja hvem har ikke hornvioler til afventning i denne tid, de er billige nu. Jeg købte lige en masse hvide forleden dag i Netto. De står i værkstedet. Jeg havde plantet ud i fade, men måtte overgive mig og tage dem ind igen :(
  Husk nu at du behøver ikke kommentere, ikke stresse :)
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. Ja, der er meget godt at vente på :-) Tænk, jeg har slet ikke købt hornvioler eller stedmoder endnu ... Godt det samme!

  SvarSlet
 7. Mja, jeg tog konsekvensen og satte dem i venteposition med plantelys i køkkenet. De blomstrer lystigt, men selvom jeg nyder dem, har jeg ikke plads meget længere indendørs.

  SvarSlet
 8. Godaften Katinka.Vi er vist mange der har forårsblomster stående indendørs,der bare venter på lidt varme i vejret.
  God aften Jette

  SvarSlet
 9. Her måtte nyinnkjøpt julerose og potter med fritillaria reddes inn i kjelleren for det ble rett og slett for kaldt ute og de hang med hodet alle som en. Nå ser de fornøyde ut igjen. Heldigvis :) God aften!

  SvarSlet
 10. Hvor er det et dejligt billede. Jeg blev lige helt glad!
  Små planter og forårsvækster der står i kø, for at komme ud :-)

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka