fredag den 22. marts 2013

NARCIS MOUNT HOODI efteråret 2011 greb narcis-feberen mig for første gang og jorden blev pakket med disse løg i havens lidt vilde områder. Nu har jeg i efteråret langt endnu flere guldklumper i bedene, samt delt dem jeg har stødt på i mit gravearbejde.

En af de helt skønne er ”Mount Hood”. Cremet hvid med syrlige detaljer. Jeg synes den er vidunderligt skøn sammen med hvide tulipaner og narcisser i mere tydeligt gule toner også. Glæder mig til de igen blomstre i haven – lige nu er det hvide langt fra velduftende blomster-hoveder derude, men de stærke planter titter frem i bedenes sne og lover at folde sig ud om et par måneder...


Fra haven maj 2012

5 kommentarer:

 1. Ja må indrømme at også narcisser er noget som jeg holder uendeligt meget af.. Også de helt gule såmen de er så " glade" Men gerne de fyldt og overdådige tiltaler mig, og så dufter de jo himelsk.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Det er en flot klassisk narcis,den er rigtig god og du har glæde af den i mange år,narcisserne er mere trofaste end mange tulipaner,og der findes utrolig mange flotte varianter kan godt forstå du er blevet ramt af narcis feberen.

  SvarSlet
 3. Og modsat tulipanerne er de villige til at komme igen år efter år... :o)

  SvarSlet
 4. Hej Katinka.Den har jeg også,og håber som dig at den viser sig igen i år.
  Ja! vi har noget at glæde os til,når sneen har forladt os.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
 5. Dejlige narcisser. Dem trænger vi snart til at se live i haven! Mount Hood er en rigtig smuk sort, som jeg falder for, hver gang jeg ser billeder af den. Jeg har den desværre ikke selv (endnu). Men det et noget sjovere at plante narcisser som kommer år efter år, som det er at plante tulipaner.... som jeg dog heller ikke vil undvære i forårshaven. Åh, hvor bliver det forår dog af!
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka