torsdag den 21. marts 2013

SPRØDE TULIPANER.Dem sukker jeg efter! Om blot 2 måneder bør de strutte i haven. Det er svært med opløftende at tænke sig lige nu. 

Dette er foto fra sidste år fra Det Store Plænebed. Jeg blev lidt overrasket over et par af sorterne, som ikke i farven var som forventet. Mere abrikos-farvet end jeg mente de skulle være...jeg er altså ret rosa-ømtålelig!


Staudestativerne var sat i yderst god tid, kan jeg se. De er til at holde styr på roserne "Eglantyne". Se fotos af dem her


Ligeledes havde de gule pift nogle steder mere held end andre...nu må jeg se hvordan det hele tager sig ud i år...har ikke fået gravet mange af ”fejlkøbene” op, så håber på, at de er gået til....men det er de sikker ikke... Så kan de til gengæld blive til skønne buketter indendøre. 

Herligt trods alt!


8 kommentarer:

 1. Jeg finder det også svært at ramme de rigtige farver, når man erhverver sig nye tulipaner, som man ikke har set i virkeligheden. Også selvom man måske googler for at se flere billeder. Jeg flåede en del tulipaner op sidste år, som var mere abrikos/sødsuppefarvede end beregnet.

  SvarSlet
 2. Ja når og hvis man er farve følsom kan det godt blive et problem, jeg oplevede da også tulipaner i en anderledes farve end jeg havde forventet, pakkerne snyder en del.
  Hilsen helle

  SvarSlet
 3. Jeg synes heller ikke altid, at tulipanerne kommer med den farve, man troede at have købt! Men fin farvepalet du viser, og det har vi brug for nu!

  SvarSlet
 4. Nej det er jeg enig i, somme tider ser tulipaner helt anderledes ud end det posen viser. Jeg har lige købt mig en buket, så kender jeg farven :)
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hej Katinka.Ja! jeg tror da også at vi er rigtig mange der føler os lidt
  snydt,når farverne ikke lever op til forventningerne.
  Men åh hvor jeg længes efter at sætte alle mine krukker med tulipaner ud i haven.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 6. Åh hvornår bliver det, hvornår bliver det mon :o)
  Det ligner et helt fantastisk bed du har der, håber vi får mange billeder derfra... når alt det hvide er væk :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 7. Kære Katinka.

  Det er ALTID spændende, om tulipanerne nu får den farve, man troede. Det er desværre næsten en naturlov, at fejlkøbene altid er dem, der klarer sig bedst. Jeg plukker altid mine fejlinvesteringer ind til store buketter, istedet for at hive løgene op.

  Hav en rigtig dejlig aften med alle tulipandrømmerierne

  SvarSlet
 8. Sånne bilder er gode å ha når våren lar vente på seg :) takk!

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka