tirsdag den 5. marts 2013

KNAPT SÅ SYRLIG AMARYLLIS SOM FORVENTET


For nogle uger siden, da jeg som nu sukkede over sne og slud ude, måtte jeg indkøbe planter til hjemmet. Jeg er på ingen vis den store potteplante-kvinde, da de alle næsten uden undtagelse dejser om, så snart jeg har placeret dem i potter. Så løgplanter er for mig gode alternativer til almindelige stueplanter.

Disse amaryllis skulle have været hvide med gulgrøn midte, men den er vist ikke helt som forventet. Dog dejlig alligevel – og især de svulmende knopper er helt skønne, synes jeg. Men det rosa strøg havde jeg nu egentlig gerne været foruden. Men deres statur og kraft i stilken kombineret med de store, smukke blomster gør mig nu betaget – skønne er de, og de hjælper mig i denne golde tid, hvor der ikke er mange glæder at slæbe ind fra haven.6 kommentarer:

 1. Så vakre amaryllis, flotte knopper og blomster.
  Ha en fin tirsdag fra Marit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marit!
   Ja de er nu dejlige - og store i denne tid, hvor planterne ellers er ret små...

   Koselig aften herfra
   Katinka

   Slet
 2. Disse er jo praktfulle uansett farge : ) synes jeg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har ret, de kan noget! De er så stolte og sprøde, så jeg nyder nu disse, selvom farven ikke var helt som forventet:0)

   Skøn aften herfra
   Katinka

   Slet
 3. Fantastisk blomst og foto du har tatt!!
  Deilig med blomster inne...mens vi venter på det skal skje noe der ut:)
  Jeg koser meg med tasetter,narsisser og ranunkler:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha dét er også dejlige sager du har der:0) Idag har vi kunnet dufte foråret for første gang her i Nordsjælland. Jeg kunne næsten flyve af ren begejstring, men metrologer siger at kulden kommer igen nu...desværre.

   Dejlig aften fra
   Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka