onsdag den 13. marts 2013

HUSK GIVEAWAYS HER PÅ BLOGGEN.Disse dejlige kort er blot en del af de 2 pakker, som venter give væk. På lørdag lukker muligheden for at lægge lodder i bowlen, så er du ikke allerede med i lodtrækningen, ja så bør du måske læse med her!


Kortene har jeg selv fået trykt professionelt, så kvaliteten er som den skal være. Det er sommerbilleder fra haven her (mener at det er den årstid vi nu sukker efter), særligt udvalgt til formålet... 


Så ikke nok med at de er fyldt med haveglæde, de er også unikke. Kun jeg selv har kort magen til. 
I den ene pulje (pakke 1) er det de rosa farver, der er de dominerende. Pakke 2 har mere grønne og blå farver. 

De skal jo passe til de vaser og andet godt, som de skal klare post-turen sammen med!
Kortene er ret store og oplagte til søde hilsner til sommerens festlige arrangementer. Og ikke blot er der blomstrende fotos på omslag – næh også på indersiden af forsiden er der skønne fotos at glædes over.

Læs mere om mine giveaways her.

Skøn dag fra
Katinka
8 kommentarer:

 1. Ja det bliver jo spændende hvem de heldige vindere bliver. God idé.
  Kh
  Lisbeth (nu med sne i haven)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja uha, nu begynder det at blive spændende, synes jeg:0)

   Kh Katinka med sne i stor stil

   Slet
 2. De er rigtig fine dine kort. Hvor har du fået dem trykt? Kostede det ikke en ½ bondegård (og her mener jeg ikke en af dem der er gået konkurs..) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! De er faktisk trykt gennem Bilka. Har en ok trykke-service også til store fotofremkaldelser og fotobøger. Kan vælge forskellige størrelser og foldninger af kort. Disse er ret store...
   Dejlig aften fra Katinka

   Slet
 3. Ret tjekkede kort du har fået lavet. Jeg har selv overvejet at få brugt nogen af alle demange blomsterbilleder til kort, men ville bare gå igang med printeren. Skal vist lige ind og kigge på det der tryk- noget...
  Og vi venter spændt på lørdag, men du skal vide at jeg er en rigtig dårlig taber og tuder højlydt i mange timer, for hver gevinst jeg går glip af.... Kan du virkelig nænne det?? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi...så må vi jo håbe, at du har held i lodtrækning;0)...

   Jeg plejer selv at printe, men disse syntes jeg skulle være mere driftsikre...altså kunne holde til lidt mindre nænsom brug, end den kvalitet min printer præsterer:0)

   Dejlig dag fra
   Katinka

   Slet
 4. Godaften Katinka.Ja jeg vil da smaddergerne vinde både vaserne og kortene.
  Men vil altså ikke tude som Fru Friis hvis jeg ikke vinder.Knus Jette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg altså sætte pris på Jette, for alt det tuderig larmer så frygteligt;0)

   Knus fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka