lørdag den 26. april 2014

EN NY FAVORIT-TULIPAN


Rems Favourite er navnet på denne lækre tulipan, som jeg i efteråret lagde løg af. Tvivlede lidt om hvorvidt de tofarvede ville passe til haven, men nu er jeg ikke i tvivl 

– denne tulipan er simpelthen en vaskeægte skønhed.


Stribet tulipan Rems Favourite, er en smuk tulipan i havens bede


Jeg var lidt nervøs for, om Rems Favourite var for hård i sin kontrast mellem det lyse og det mørke, men nej. Den hvide og den varme lilla farve fader blødt ind i hinanden, så de ikke til her kommer til at virke for kunstige, skarpe og forædlede til mine haverum.

Og tulipanerne gør nøjagtigt det jeg havde håbet på – de binder på forunderligste vis de mørkere toner i bedet sammen med havens lyse randbede.

Så nu er Rems Favourite kommet med på listen over ”Must have – every year”, for jeg ved ikke hvor stabile de er til at komme igen. Det må tiden vise... Men jøsses jeg synes denne tulipan er en sand lækkerhed!

Hvordan har du det med de tofarvede tulipaner?

Smukke tulipanbede i lyse og mørke toner. Stribede blomster

Stribet tulipan Rems Favourite og liljeformet tulipan Maytime klæder. Tulipaner der passer sammen i haven

Her sammen med den skønne, liljeformede Maytime. Synes de klæder hinanden

De lyse randområder i haven og 
Det Store Plænebed med farverne


I morgen skal jeg nok vise fotos af tulipanerne mere i sin helhed, men syntes lige denne ”nyhed” her, trængte til lidt ekstra opmærksomhed.Skøn dag fra Katinka

4 kommentarer:

 1. Den er vel nok flot - må også ind i mit lilla/hvide bed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå Anne, for jeg synes i hvert fald den er dejlig til at sammenbinde farver.

   Skøn dag fra Katinka

   Slet
 2. Jeg kan godt forstå, at du vil have den hvert år, den er smuk. Spændende om den forandrer farve, mens den blomstrer som Shirley gør.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu ser den ud til at være meget "farvestabil":0) Shirley har jeg kun haft 1½ sæson - plantede 10-15 løg for to år siden, sidste år kom en og i år er de væk...så satser jeg på denne er mere stabil.

   Kh Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka