fredag den 4. april 2014

VIOLER OP I ØJENHØJDE


Jeg har gravet martsvioler op og plantet dem i krukker, for planterne er så lave, at man næsten ikke kan få øjne og næse ned og rigtig nyde dem. Derfor har jeg gravet små violplanter op og anbragt dem i lerpotter. 

På terrassen kan jeg nu nyde deres himmelske duft og se lysets sive gennem blomsternes lilla kronblade. 

Sikke forårsglæde det skaber!
På den måde får jeg hurtigt skabt oplevelser i haven, uden at det koster mig en krone. Planterne kan så kommer tilbage i bedene, når de har udtjent årets værnepligt og andet skal indtage pladsen. 

Og de små martsvioler er nogle sejlivede størrelser, så de klarer sådan en omgang uden problemer.Har stillet en lerpotte med martsvioler sammen med stedmoderblomster og glas med lys. Det hvide havebord reflekterer lyset kraftigt, hvilket giver gør oplevelsen af violerne stærkere - nærmest æterisk - da lyset så både kommer oppefra og nedefraOg gratis glæder er nu dejlige glæder, synes jeg...


Herlig fredag fra Katinka 

NB. Kan også sagtens være mange andre af de lave forårsblomster, som vil kunne skabe glæde og skønhed på samme måde.


6 kommentarer:

 1. enig med gratis glæder :) :) - go' weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Gratis glæder burde man gemme lidt på, tænker jeg:0)
   Skøn søndag fra Katinka

   Slet
 2. God idé! Den vil jeg snuppe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder dejligt, for det er så let og giver så meget.
   Dejlig dag fra Katinka

   Slet
 3. Smukt der i sollyset. Jeg elsker også de gratis glæder. At få planterne op i øjenhøjde, giver mere glæde over den enkelte plante..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja helt anden effekt at sådan fremhæve enkelte planter...og haven er jo et skattekammer:0)
   Hyggelig havesøndag fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka