fredag den 25. april 2014

SES VI SØNDAG?


Til plantemarked i Lyngby...
Jeg skal ret sikkert forbi og købe Jens Juhl og Sølva Falgren’s (Slottet i Smørhullet) vidunderlige og stærkt vanedannede økologiske tomatplanter. Dem kan jeg klart anbefale, og håber de har lavet nok planter til os alle.
Og mon ikke jeg lige finder nogle ekstra staude-godter, som jeg bare må finde plads til, at få skruet ned i bedene her?
Vist med garanti, for med hensyn til at holde igen med plantekøb, så har jeg en ryg som en af haven bløde regneorme.

Sidste år købte jeg desuden billige og gedigne staudeholdere. Dem kan jeg også klart anbefale, da de har tre ben og derfor ikke "dalrer" rundt som de étbenede, som mange planteskoler har i sortimentet.

Lidt ekstra af dem kunne vel også kommer på huskesedlen?Staudeholderne bruger jeg også til at nedbinde mine roser til. Her den engelske rose "Eglantyne"
Måske du også skal afsted?

Masser af havehilsner fra Katinka


Haveselskabets plantemarked i Lyngby kl 10-12, Kornagervej – på marken – 2800 Lyngby12 kommentarer:

 1. ... desværre ikke, der er alt for langt - men jeg vil glæde mig til at læse om jeres lille blogtræf på Lyngby plantemarked, jeg har da hørt om flere der skal afsted og I plejer jo at lave et lille indlæg derfra.
  Mon ikke du finder noget.... vi plejer at have en liste med planter, vi vil se efter og så kommer vi altid hjem med alt muligt andet, der lige stod og fristede. Staudeholderne er geniale, dem kan man sagtens supplere med.

  Hils de andre :) Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla - jeg er ret sikker på jeg ikke kommer tomhændet hjem;0) Og ja plantestativer kommer der sikkert endnu flere med hjem af, for ja de kan bruges til rigtig meget og er ovenikøbet til fornuftige priser:0)

   SKØN solskinslørdag fra Katinka

   Slet
 2. Ja det regner jeg bestemt med og måske kan vi genkende hinanden? Jeg skal helst ikke købe noget for jeg har jo lige købt vildt ind i tyskland og det var ikke i grænsebutikken som jeg slet ikke kommer i:O))

  SvarSlet
  Svar
  1. ;0) Lyder som om din ryggrad er omtrent så stærk som min;0) - Og håber vi kan genkende hinanden. Jeg er sådan et højt stativ på 180 og har ret sikkert lille Sophus med...

   Dejlig lørdag fra Katinka

   Slet
 3. Øv, det kan jeg desværre ikke. Ville da gerne ha været med... :o(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærgerligt, for det er faktisk et ret hyggeligt plantemarked og med mulighed for gode handler også.

   Hyggelig lørdag fra Katinka

   Slet
 4. Jeg kommer heller ikke, men hils dem du møder og god fornøjelse.
  Jeg har blogtræf 24.5. men der kommer du nok heller ikke :)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej desværre, selvom det ikke er lysten der mangler. Hver gang jeg hører noget om Samsø tænker jeg på dig, og håber sådan jeg en dag kan komme forbi og opleve dit paradis.
   Kh Katinka

   Slet
 5. Hej Katinka.JA !!! jeg håber da vi ses..........for jeg kommer helt sikkert til Lyngby.
  Men har heller ikke plads til så meget mere..........men hyggeligt at møde andre bloggere .God aften knus Jette..........som tager et lille skilt på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så skal jeg kigge efter skilte:0)
   Og nej her er der også begyndt at være udsolgt af grunde, men ja, jeg er ret sikker på jeg alligevel finder noget jeg ikke kan leve uden;0)
   Knus og håber vi ses i morgen:0)

   Slet
 6. Der skulle jeg gjerne vært og ekstra hyggelig ville det jo vært og truffet deg der :-)) men så ble veien litt lang :-)) God helg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ville også så gerne træffe dig, men den tur ville vist være håbløs lang for et plantemarked..

   Skøn helg - håber også I har fortryllende sommerligt vejr nu:0)

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka