tirsdag den 1. april 2014

HUSK REDEMATERIALE TIL FUGLENE


De har nemlig travlt nu, og ønsker vi fugleliv (og støvsugning af diverse små skadedyr) i haverummene, så er det en glimrende idé at vise de fjerede venner lidt gavmildhed og imødekommenhed.DIY projekt for hele familien. Hjælp til havens dyr.
Vi har lavet disse ”gratis-byggemarkeder” til "gør-det-selv"-fuglene. Net er sat sammen som cylinder om en bundprop af et plastlåg. Herefter er cylinderen fyldt med redemateriale såsom uld, filtrede nuldere fra tombleren og hvad vi ellers kunne hitte på.

Nu har vi så fornøjelsen af betragte de ihærdigt redebyggende fugle. For ja konstruktionen er ikke ligefrem øjenbalsam, men giver mening og forståelse til børnene.

Håber småfuglene i år tager alle redekasserne i brug...


Forrygende dag fra KatinkaDIY projekt for hele familien. Hjælp til havens dyr.

2 kommentarer:

 1. Idag tänkte vi lika! jag har också en luddautomat på min blogg :-) Det är viktigt att se till så att fåglarna trivs i trädgården - de gör så mycket nytta under hela säsongen.

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anna - må tilstå at dit hjerte til fuglereder er meget finere end denne, men sjovt vi begge tænkte på fuglene i går - håber de små dyr bliver glade og deres unger varme:0)

   Kram fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka