tirsdag den 2. april 2013

NU ER DER GANG I FORÅRSBEBUDERNE.

Selvom jeg ved, at der er en del haveejere, der lettere irritable begynder at nærstudere sneen i håb om et krokussyn, så må jeg vise jer, at mine langs husets sydvendte sokkel virkeligt viser deres pragt. 

Nu står de ligefrem i dejlige klynger her.

Men altså endnu ikke i haven ellers, hvor kulden bider mere. Sikke smålykkelig man bliver af sådan en blå hilsen fra de nye krokus, som jeg plantede i efteråret. Har ikke tidligere haft dem så nær huset, men hvor er jeg glad for denne lune placering, hvor de også lettere betragtes. Jeg må lægge flere løg næste efterår...
Og selvom erantis nu er ved at falme i kanten, fandt jeg denne sprøde klynge i et af havens vilde hjørner. Så længe de er friske er de altså ret lækre, synes jeg.

Dejlig aften herfra.


10 kommentarer:

 1. Skønne forårsbebudere, ja du må have flere krokus på det sted, det lyder som en god idé.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Det ser ud som en god ide at ligge dem lags husets sokkel. Mine er lagt i potter men ser ikke ud til at komme, så jeg nydr billederne af dine i stedet :) til efteråret kommer mine ned langs med huset der hvor solen varmer mest.
  Kh Linda

  SvarSlet
 3. Skønne billeder af de små forårsløgblomster,der ser ud til at trives i solen:)

  SvarSlet
 4. Jeg kjente det langt ut i hårtuppene! I går kom våren! Ha en strålende ny uke!

  SvarSlet
 5. he-he... jeg sidder her og måtte smile lidt! Kunne se på billedet at indlægget handlede om skønne krokus, derefter vendte jeg blikket ud af vinduet og spejdede efter mine 3½ krokus, 5 erantis og 2 duske vintergækker. Må blot konstaterer at jeg aldrig får købt løg til lige netop disse planter, fordi der er så meget andet der frister. Hvis ellers jeg husker det, må der lavet om på det...
  Ha' en rigtig dejlig dag :o)

  SvarSlet
 6. Dejligt med krokus nu, mine er bare lige tittet frem
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 7. Ja lige til at blive glad i låget af :-) Hav en dejlig dag.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 8. Uh.. det er skønt! Min(e) krokus kigger også frem..
  Forår forår forår! :o)

  SvarSlet
 9. Ååå...nå kjenner jeg litt misunnelse krype oppover ryggen...
  Sååå herlige krokus du har i solveggen!

  SvarSlet
 10. Smukke fotos - tak for kigget!
  http://benteholst.blogspot.dk/

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka