torsdag den 11. april 2013

HVIDE SKØNHEDER HILSER STADIG


De strunke juleroser nyder at solen nu får mere tid og fugtighed i haven mindskes. Skønne og rene står du nu og sejre i havens store bed. Ikke een mudderplet skæmmer de hvide blomster, som stråler der midt i haven. Sejrssikre virker de. 

Renhvide som ubrugt kopipapir...


Normalt er plænebedet ikke et sted for hvide blomster, men netop nu passer de så vidunderligt og vender deres skønne, hvide hoveder op mod mig...små kunstværker hver og en.

8 kommentarer:

 1. Ja ren og uskyldig skønhed. Tænk at man bliver så glad af sådan en lille blomst. Hav en dejlig dag.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Hej Katinka.Ja! de hvide juleroser er da bare så smukke og enkle.Det har bare taget lidt længere tid i år med at se of nyde dem.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 3. Ja nå varmer solen også hos oss og i dag er det meldt 10 varmegrader :) Herlig! Julerosene er et kjærkomment innslag i den tidlige vårhagen og nå åpner opp og byr på sitt beste :) God torsdag!

  SvarSlet
 4. Mon billedet er fra i dag, her er i hvert fald ingen sol men dis og tåge, og iskoldt for fingrene. Men på søndag siger de, det glæder vi os til.
  Billedet er skønt uanset hvilken dag, det er taget.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik snuppet det i går eftermiddags, men her i dag er solen ikke ret dominerende... Håber dog synet gentager sig en af de nærmeste dage - har slet ikke fået nok sol på kontoen til jeg kan klare flere dage med regn og snusk:0)
   Kh Katinka

   Slet
 5. ja - der ER altså skønne.
  Og sikke et dejligt portræt du viser frem.

  SvarSlet
 6. Hei! Juleroser er vakre, veldig vakre. I morgen skal jeg på hagemesse like utenfor Oslo. Da kommer gartneriet Spiren (?) fra Danmark og selger juleroser. Gjett om jeg gleder meg og jeg skal kjøpe flere. Vi har ganske dårlig utvalg, så man får benytte seg av anledningen. God kveld! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha Anne - dét lyder farligt:0)

   Har aldrig besøgt Spiren, da det ligger et godt stykke vej herfra, men drømmer om en dag at køre derud og komme hjem med bilen fyldt med sådanne skønne sager.

   Rigtig dejlig dag på messe fra
   Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka