torsdag den 18. april 2013

KAFFE I MORGENSOLEn skøn plads til morgen- og eftermiddagskaffe i solen – nu op ad nymalet garage...det bliver ikke meget bedre i min optik.

Skøn torsdag fra Katinka
8 kommentarer:

 1. Wow, kan man udendørsmale allerede? Er det en syren mit øje skuer ved siden af bænken? Og kunne jeg lige få lov a spørge, hvor den skønne bakke er fra?

  SvarSlet
 2. Kære Nette.
  Ja så træet var ret tørt, så det gik an. Især da nattetemp ikke kom alt for langt ned. Har pyntet så meget, at det var det hele værd...
  Og ja det er syrenkrat det står her i forhaven, så pladsen er helt forrygende når syrenduften lægger sig om stedet i begyndelsen af juni. Ih hvor jeg glæder mig!
  Og jeg kunne give dig et stort knus nu hvor du spørger til bakken. Min mand synes nemlig den er lettere håbløs, men jeg er vild med den. Købte den på svensk auktion forrig sommer - og ja jeg har ikke blot en forkærlighed for Sverige, men også får sådanne salgs-arrangementer! Dét er sommer for mig og totalt Emil fra Lønneberg!

  Skøn dag fra Katinka

  SvarSlet
 3. jamen det ser da nydelig ud :)

  SvarSlet
 4. Vakkert lite stileben! Ha en flott torsdag!

  SvarSlet
 5. Det ser hyggeligt ud, det er bare så dejligt at kunne nyde morgenen i sådan en krog:)
  Det hjælper altid med frisk maling, det kan gøre en kæmpe forskel.

  SvarSlet
 6. Det ser ud til at være en hyggelig kaffekrog I har fået. Kan lige forestille mig at en dejlig kop friskbrygget kaffe, som nydes på din bænk kan gøre rigtig godt efter en arbejdsdag :-)

  SvarSlet
 7. Dette var idyll - det perfekte sted for en kaffe!

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka