mandag den 22. april 2013

HORNVIOLER KAN JEG IKKE FÅ NOK AF
Måske ikke helt sandheden, men jeg elsker at frådse i disse blomster. Især de blå som jeg flere gange har skrevet om, er så skønne når solen skinner igennem dem.

Har også en variant med mere gul midte i år. Kender ikke navn eller noget til den, da det var et trist tilbud jeg forbarmede mig over. Men med frisk jord, lun murstensvæg og en sjat vand er de nu på toppen og takker for den beskedne pleje.

Jeg har ingen stedmoderblomster i haven. Synes de er lidt for voldsomme i forholdet mellem blomst og plante, så jeg holder mig til de mere naturligt udseende hornvioler. Med lidt held blomstrer de langt ind i sommeren som frodige og blomsterrige dejligheder.

Jøsses jeg elsker nemme planter!8 kommentarer:

 1. Hornvioler helt sikker en fuldtræffer hos mig også. En gang havde jeg sort de var SÅ flotte men fik ikke taget frø af dem - de er ikke lige til at drive op...

  SvarSlet
 2. Der SKAL frådses skal der ;-)

  Jeg har også snoldet hornvioler, af de blå som du viser og af de "sorte".
  Tror egentligt ikke at det de ville ryge i kurven hvis vi var én eller to måneder fremme, men nu; JA alt med blomst og alt hvad der er grønt, come to mama :-)

  SvarSlet
 3. Det kender jeg godt :-) Har også rigtig mange hornvioler, elsker de små glade ansigter.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 4. Hej Katinka.Ja! de skønne hornvioler er bare så dejlige,og vi "trænger" til blomster der ovenikøbet også dufter.God aften knus Jette

  SvarSlet
 5. Ja de er godt nok dejlige og så har de den fordel, at man faktisk tit kan få dem billigt. Jeg fik for et stykke tid siden 10 for 13 kr. og de står bare flot nu.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 6. Jeg kan også bedst lide horviolerne, de er skønne. Jeg har nogen i et fad lige uden for døren, de forandrer sig hele tiden og skifter farve. Jeg havde billede af dem i går.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 7. Hornvioler skal der simpelthen til og de er så billige i pris at man virkelig kan frådse;-)

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka