lørdag den 27. april 2013

DE FLITTIGE/SULTNE OG DE DOVNE/SOLHUNGRENDEMens fuglene drøner rundt i haven – jager orme, finder redemateriale, kurtiserer og har frygteligt travlt, ja så tager en sommerfugl sig en solstund på terrassen. Måske man skulle gøre den nummeret efter? Der er bare så meget der kan ordnes nu, så jeg tror jeg gør som solsorten til at starte med – og måske - hvis der kommer en solstråle senere - tager jeg en sommerfugle-stund.


3 kommentarer:

 1. Desværre er her lidt for køligt endnu til at smække benene op på terrassen.

  SvarSlet
 2. Ja jeg er også som solsorten, der er ikke tid til at lege sommerfugl lige nu..og det har også været lidt for kold.
  Ih hvor jeg glæder mig til at mærke græsset med mine bare fødder og vise de mælkehvide ben frem ;)

  SvarSlet
 3. Det har været en dejlig dag og en stille aften med solsortens sang som underholdning. Intet er bedre :)
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka