tirsdag den 9. april 2013

NU TAGER FARVERNE FATDet går stærkt i haven nu. Her er lidt fotos af de skønne forårsblomster, der folder deres skørter ud i disse dage. Håber ikke I er trætte af krokusfotos, for jeg synes de små sager er både skønne og lækre i deres enkelhed...
Jeg har alene sat løg af botanisk krokus. Værdsætter deres spæde væsen.  Små og fine står de i haven nu - lækre men ikke larmende! Her ses de hvide og lyseblå. Igår viste jeg de lysegule og i morgen kan du se dem foldet ud - uendeligt skønne også. 

Er du meget nysgerrig på disse lysegule kan du checke mit nye coverfoto på bloggens Facebook-side (link til den øverst i højre side af bloggen). Her kan du se et udsnit...
Og jeg må heller ikke glemme de små snepryd, som nu fortryller skråninger her i området. Så småt kigger de du også frem i min forhave, hvor de er rigt repræsenteret. 

Åh de søde forårsblomster!

9 kommentarer:

 1. Hej Katinka

  Dejlige forårsbilleder
  Honningbierne er flot fanget! De må være sultne efter den lange vinter:)

  Du må bare have en dejlig dag!

  SvarSlet
 2. nej krokus bliver man ikke træt af - og især ikke de botaniske. Da vi lavede have i sin tid købte vi botaniske tulipaner hos Bagger i Holland - og i løbet af de godt 30 år vi har boet her - har de formeret og spredt sig MEGET - men de er ikke kradse og skrappe i farverne - så jeg elsker dem...... og især de lyse-lyseblå :)

  SvarSlet
 3. Gode billeder af de smukke forårsblomster.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
 4. Vi blir vel ikke lei crocus?! Pøs på! Vårløkene tåler vi bøtter og spann : ) Herlig bilde bien!

  SvarSlet
 5. Krokus bliver jeg aldrig træt af og heller ikke forårets spirer der kikker frem i solen, tak for dem:o)

  SvarSlet
 6. Jeg elsker også krokus og dine fotos er utroligt smukke og lækre :-)
  Venlig hilsen
  Bente Holst
  http://benteholst.blogspot.dk/

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder, krokus bliver man aldrig træt af:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 8. Jeg håber da ikke, at nogen er trætte af krokusbilleder, for jeg viser mange. Jeg ved ikke, om mine er larmende, jeg synes, det er smukke især i modlys.
  Dine små botaniske er også smukke. Men de store mørkeblå som jeg har nogen steder, er jeg ikke så vild med.
  Kh og god aften
  Lisbeth

  SvarSlet
 9. Hvad skulle vi dog gøre uden dine lækre fotos af de yndige forårsblomster. Love it :)

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka