torsdag den 8. august 2013

KLIK, SÅ ER JEG PÅ IGEN


Sikke en sommer! Sikke et år at vælge at holde ferie i Danmark og Sverige! Vi har nydt varmen, lyset og den særlige nordiske sommerstemning. På Bornholm og i Småland har vi tilbragt næsten tre uger, så lad mig begynde med fotos fra en forrygende svensk sommer.

Der er blevet knoklet på min forældres hvide gård. 

Latter, leg og lindolie må være nøgleordene. 

Ikke arbejde på den kedsommelige måde, men mere glæden ved at se huset tage form og få sin storhed igen. Hvid lindoliemaling i spandevis er brugt, så nu mangler – næsten - kun de grønne kanter. 
Jeg synes det er sådan et smukt og sjælefuldt hus!

Ungerne har leget som gale. Havens afkroge har dannet baggrund for drabelige ridderborge, hundetræning med tøjdyr, hestevognsture over prærien og meget meget mere. Fantasien har heller ikke været til at styre, og jeg tror sådanne somre sætter sig solidt i et blødt barnehjerte. Smil, røde kinder og skrammer på knæene. Det er som det skal være.

Og sammen med svalende dukkerter i søen nær ved – se så er det ren sommerhygge, synes jeg. 


Vil de næste dage vise lidt mere herfra, men først en omgang stemningsbilleder...


Kærlig hilsen fra Katinka, 
som håber I alle har nydt sommeren lige så meget som mig og min familie.10 kommentarer:

 1. Hvor ser det dejligt ud, ren afslapning og hygge, det har været godt for den lille familie.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét har det:0). Dejlige dage - strandliv på Bornholms vidunderlige, hvide strande (og med lækkerier til ganen!) og siden Sverige, hvor ungerne har fået lov bare at løbe omkring allerede inden morgenmaden. Skønt når man ikke behøver tage nogle steder hen, fordi ungerne synes de har ALT rundt om huset:0)

   Kh herfra

   Slet
 2. Det er den skønneste sommerstemning du deler ud af med dine dejlige feriebilleder :-) Ja, jeg har i dengrad nydt min have i denne forrygende sommmer, og er slet ikke færdig med det endnu ;-)
  Kh Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej også jeg kan snild overkomme meget, meget mere sommer:0). Tak for dine søde ord om fotos - det var simpelthen en skøn, skøn sommer i børnetempo (og med en masse tilfredsstillende knoklearbejde...)

   Kh fra Katinka

   Slet
 3. Velkommen tilbage, hvor er det nogle skønne stemningsbilleder og den måde du beskriver jeres ferie i Sverige på - går bare lige i barndom på mig. Ikke at jeg var i Sverige, men det der med tid og rum til at lege og udforske og være sammen med mor og far - uh, det er godt for hele familien.

  Vi har nydt den skønne danske sommer, har ikke haft ferie, men skønt ved fyraften at kunne dyrke udelivet på terrassen og lave små udflugter i nærområdet.

  Glæder mig til flere ferie-indlæg fra dig :)

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla!

   Selvom I ikke har haft ferie lyder det som om I alligevel har fået nydt denne dejlige sommer. Glad for mit indlæg rammer dig:0) Tror også sådanne somre, som børnene engang vil se tilbage på, fordi tempo og nærvær helt var tilpasset dem.

   Knus og dejlig dag fra Katinka, som i dag får smidt lidt mere svensk sommer på bloggen:0)

   Slet
 4. Ih jo tak vi har nydt og nyder stadig vores dejlige danske sommer :)

  Sikke nogle skønne billeder af en dejlig ferie <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annette - skønt I også er dejligt sommerramte;0)

   Og ja det har været sådan en både skøn og vejrheldig sommer, hvor man har kunnet nyde solen i større eller mindre grad hver dag, spise morgenmad i haven og lade unger tumle på græsset også efter aftensmaden. Åh, jeg ELSKER sommer.

   Varme hilsner fra Katinka

   Slet
 5. har ferieret meget i Sverige da børnene var små, så tak for de fine billeder som viser at der er dejligt i Sverige...endnu ..skønt og den hel rigtige stemning...får helt lyst til at ta til en ødegård.
  venligst plateauet-haveliv

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg kun opfordre dig til at gøre, Grethe, for det ér et vidunderligt land:0)
   Elsker naturen, stemningen og al pladsen.

   Skøn dag fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka