lørdag den 31. august 2013

HURRA OG GISP -1 ÅRS BLOGFØDSELSDAG


Så er det i dag 1 år siden jeg her fik trykket på udgiv-knappen for første gang. 

1 år! På een gang meget længe side og så alligevel synes jeg, at stadig HavePlaner & PlanteBegejstring er i sin pure barndom. 

Har valgt i dag at vise stemninger fra haven netop nu, samt lige se jer i øjnene. Jeg synes selv, at det kan være rart at få sat ansigt på andre have-skrivende. Derfor har jeg i dag bidt mig hårdt i læben og smidt foto på af mig selv også. Og i haven vel at mærke! Jeg er bare ikke så glad for at blive fotograferet - vil nu hellere selv trykke på kamera-knappen...

Tror ikke jeg er den eneste der har det sådan!
Sensommerhaven er stadig rig på blomster og sommerens projekter er ved at være i de afsluttende faser.


1 år - så er bloggen jo ikke ny længere og den har allerede gennemlevet lidt forskellige faser, kan jeg mærke.
Hvor jeg i starten var yderst påpasselig med at hvert indlæg skulle præstere og checkes 200 gange inden udgivelse, er jeg det seneste halve år blevet mere large. 

I den første måned blev der også produceret 2 indlæg dagligt. Dette for at bloggen havde stof og indhold, når den blev mere bredt kendt. Jeg ville ikke have, at potentielle læsere kiggede forbi og blev slemt skuffede over det tynde materiale.

Nu er målet at få 1 indlæg på dagligt, hvilket ikke altid bliver gjort. Men næsten.

Her spiller tidspres...ikke mangel på formidlingslyst. 

Det store plænebeds østbred. 


Har også stadigt så mange tanker om, hvad bloggen skal kunne, vise og formidle, men det må tage den tid det tager. Det sidste lille halve år har tiden bare ikke kunnet slå til, desværre. 

Alligevel kan jeg mærke en tilfredshed med bloggen. Den er blevet en del af mig - den giver mig lov til at skrive, lege med grafik og udforske haveverdenen. Nej, ikke ét sekund har jeg fortrudt jeg trykkede på udgiverknappen!

Også dejligt med de døre den åbner for mig!

Gennem hele året har jeg også nydt den varme og gensidige begejstring bloggen er blevet mødt med. 
En masse dejlige og utvivlsomt skønne faste læsere og bunkevis af søde, sjove, spørgende og berigende kommentarer på indlæg. 

Sikke et overflødighedshorn af haveglæde!

Det nye "refugium med springvand". Vil du se flere fotos af det, så klik her.Men ikke så mange flere ord, andet end ”Tak” – tak for dette første år og den måde jeg er blevet modtaget på. Nu skal der bare knokles videre. 
Er sikker på at havebegejstring er noget der vokser – ikke noget der udvandes.


Kærlig hilsen fra Katinka


Lidt af det store plænebeds vestbred, hvor phlox "Europa" for tiden indtager scenen.

28 kommentarer:

 1. Kære Katinka.
  Stort tillykke med dit første blog år. Glæder mig til at følge dig, i de næste mange år som kommer. Selvom jeg er forholdsvis ny læser, så glæder jeg mig altid meget over dine smukke billeder og gode ideer - ja, og så tyvstjæler jeg jo dine ideer en gang imellem, fordi de simpelhen er for gode til at lade være.
  Tillykke fra Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Heike.
   Tak for dine søde ord - du skal være velkommen til at stjæle alt det du vil;0)

   Skøn dag (trods regnen) fra Katinka

   Slet
 2. Kære Katinka
  Ja men tillykke med et års dagen, du har formået at gøre det godt og blive kendt rundt om. 143 læsere er rigtig godt, 2 indlæg om dagen er der ikke tid til, du har selvfølgelig en travl hverdag med småbørn og arbejde, men et indlæg om dagen er jo også flot. Samtidig har du været sød og hjulpet andre med gode idéer, det er godt klaret.
  Handywoman er du også blevet i løbet af det år, det beundrer jeg.
  Vi regner med at se meget mere til dig det næste år.
  Du kan roligt sætte billede ind, du ser jo godt ud :)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.

   Tak for din ros og pæne ord - og for alle dine søde kommentarer i dette år. De betyder meget for mig! Håber en Samsøetur en dag vil blive en realitet. Vil nemlig så gerne opleve både dig og din have:0)

   Kh Katinka

   Slet
  2. Kære Katinka
   Selv tak - de var fortjent. Jeg håber også, du en dag får mulighed for en tur herover, for jeg vil også gerne vise dig min have og hilse på dig. Familieferie på Samsø var måske en mulighed, du må gerne tage familien med i min have :)
   Kh Lisbeth

   Slet
 3. Selv tak søde Katinka......vi er mange der er glade for at du fik trykket på UDGIV første gang og har gjort det mange gange siden - det er skønt at kunne glæden ved have med andre på denne måde. Tillykke med mærkedagen glæder mig til fremtiden for hos dig er der altid lækre billeder og god inspiration at hente ;0)

  Kan fuldt ud følge dit dilemma med billede eller ej - selv balancere jeg stadig og vil sikkert gøre det længe endnu - mellem det at være offentlig og samtidig ønsket om at være privat :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorthe.

   Uh, rødmer nu en smule over alle de pæne ord! Tak for ros og for at fortælle mig, at mine indlæg bliver vel modtaget:0)

   Og det med foto er en mærkelig størrelse. For mig var det klart en barriere at tage hovedspring over...og jeg bibeholder også logo som kommentarsignatur. Men nu valgte jeg for nogle uger siden at sætte mini-foto på forsiden, for at give siden lidt mere personlighed. Før det havde det været over FB og LinkedIn, at man havde kunnet se hvem jeg var.
   Så jeg vælger sådan en blød mellemvej, men tænker at genkender nogle mit ansigt fra bloggen her, så må de bare komme og sige "hej".

   Så nu glæder jeg mig til at se, hvornår du toner smilende frem på min blog.

   Knus fra Katinka

   Slet
  2. *SMILER* det sker i ny og næ....ikke ret ofte men dog......men helt permanent offentlig er jeg ikke parat til....endnu ;0)

   Slet
  3. Så venter jeg med min absolut-på-ingen-måde spids-kompetence: Tålmodighed;0)

   Slet
 4. Hej Katinka

  Tillykke med 1-årsdagen! Jeg har troligt fulgt din blog siden start og vil som de andre rose dig for din interessante indlæg, som er meget inspirerende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Susanne.

   Tak for dine søde ord - dejligt at mine indlæg giver inspiration.

   Skøn dag fra Katinka

   Slet
 5. Hej Katinka

  tillykke med 1 år som haveblogger - Ja du kan da roligt lægge et billede ud!

  2 indlæg om dagen er meget, med mindre man ligefrem lever af det;)

  Din blog er lys og glad og med en sammenhængende linie - flot gået!

  Held og lykke med den de næste år!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Karsten.

   Tak for dine pæne ord og ros. Det varmede!

   Og nej 2 indlæg dagligt var kun i opfyldningsfasen...det ville jeg knække halsen på i længden.

   Dejlig dag fra Katinka

   Slet
 6. Gratulerer med dagen! Du har en flott blogg som det alltid er kjekt å komme innom. jeg har også hentet inspirasjon og gode ideer til egen hage her hos deg :) Hipp hipp hurra!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK! Dejligt at vide, at min blog kan bruges af andre. Det er da noget af det bedste man kan få at vide:0)

   Så STOR tak og kærlig hilsen fra '
   Katinka

   Slet
 7. Til lykke med fødselsdagen. Jeg tilslutter mig helt Karstens kommentar, at din tone er lys og glad og altid et besøg værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie - det er ord der går lige i hjertet på mig!

   Masser af havehilsner på en råkold dag fra
   Katinka

   Slet
 8. Hej Katinka.Også et stort tillykke med et år på bloggen.Dejligt at følge dine altid spændende og informative indlæg.Og skønt billed af dig.Rigtig god søndag til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - bliver meget glad for dine ord!

   Knus fra Katinka

   Slet
 9. Selv tak. Jeg er glad for, at du trykkede på "Udgiv" knappen :-). Stort tillykke med blogfødselsdagen. - Og, det der med ikke altid at have den fornødne tid, det tror jeg, vi alle kender. Det er jo trods alt et fritidsprojekt.

  /Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgitte.

   Du har helt ret (men sig det ikke til mine børn - "Ssshhh, mor arbejder";0)). Netop det der driver bloggen - at jeg ikke kan lade være med at skrive...lyst og ikke af pligt:0)

   Skøn dag fra Katinka (der burde have husket varme sokker i morges!)

   Slet
 10. Hej Katinka
  STORT tillykke med blogfødselsdagen, jeg glæder mig til at følge dig på bloggen fremover.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anita.

   Det vil være mig en stor glæde, hvis du gør det.Lover jeg nok skal klø på for at bloggen kommer til at have spændende indlæg også fremover.

   Dejlig dag fra Katinka

   Slet
 11. Stort tillykke med blogfødselsdagen :-)

  SvarSlet
 12. et forsinket tillykke, 1 år og du har udviklet dig stort...du formår at sammensætte detaljer i en enhed ser kanon ud. åh, billed det gør stor forskel - det valgte jeg også at gøre...tak for dine dejlige kommentarer ikke mindst...kh grethe plateauet-haveliv

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Grethe.

   Tak for din søde kommentar, som bare gav et stort smil her:0)

   Dejlig aften fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka