fredag den 16. august 2013

VILDSKABEN BØLGER


Sikke et brus i rosa og blålige farver. Som om de forsøger at tilkæmpe sig en fremtid, ved at vise deres værd. Og mon ikke de får 1 år til sammen? Kan nemlig ikke lige se, hvordan jeg skal finde plads til at få forhave-projektet skudt i gang indenfor det næste år. 


Et bed kantet med store sten. Desværre var bedet ved overtagelsen af hus og have allerede så massivt indvaderet af ukrudt, at det har været svært at gøre andet end at plante hårdnakkede planter som eks.vis hjortetrøst og geranier omkring de allerede etablerede buske og stauder


Har heller ingen klar plan endnu for området. Om det bliver at beholde og leve med anarkiet indenfor mere præcise rammer, eller om det bliver den helt kampestensgrove fil der findes frem, det må tiden vise. Jeg ved det ikke.


Så jeg væbner mig med både overbærenhed og tålmodighed - og nyder synet lidt.Skøn dag fra Katinka

4 kommentarer:

 1. Fint at gemme nogle projekter til de kommende år - man skulle jo nødig løbe tør! Og så længe der er en blomstrende frodighed i bedet kan det nok "tolereres"! God fredag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. :0) - Tør for projekter løber min hjerne vist aldrig, men må acceptere at hverken krop, tid eller resten af familien kan få projekter ekspederet i samme fart:0)
   Nok også godt med virkeligt at finde den rette måde at gribe dette STORE og skvalderkålsfyldte projekt an på...Så godt det hele blomstrer mens jeg tænker...

   Skøn lørdag fra Katinka

   Slet
 2. Hvilken skjønn have, og hvilken delikat blog!
  Veldig hyggelig å kikke innom!

  God helg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - du er velkommen til at kigge ind så tit du vil! Bliver meget glad for sådan en kommentar.

   Herlig lørdag fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka