onsdag den 21. august 2013

DEN GRAFISKE TIDSELKUGLE


De er kommet for at blive. Vild med deres grafiske udtryk – blå kugler på stærke stilke.


Insekterne er også begejstrede, så der er et liv og en summen om de lidt barsk-udseende blomster. Men dejlige er de og samtidigt lette at tilføje i mange sammenhænge, synes jeg.


Dem må jeg erhverve mig flere af til efteråret, for de runde kugler er interessante virkemidler i bedkompositionerne.

Her er de brugt i bedet omkring min nye overgangskonstruktion med springvand. 
Dejlig dag fra Katinka10 kommentarer:

 1. Ja de er skønne, men du behøver ikke købe flere, det sørger de selv for, i hvert fald i min have. De selvsår sig vildt bare så du ved det :)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder herligt - der må gerne komme mange flere - og dem jeg ikke orker må blive luget væk.

   Kh og dejlig aften fra Katinka

   Slet
 2. Det er også en af mine favoritstauder, og kugler giver ro i et bed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige netop - ro, punkt og et øjebliks stilstand:0)

   Skøn aften fra Katinka

   Slet
 3. Hej Katinka
  Hvor ser det dejligt ud alt det nye med springvand o.s.v. I har fået etableret i haven. Jeg har det med tidselkuglen som dig, den er helt uundværlig, men den bliver også hurtig meget kraftig, så jeg har måtte erfare, at enten skal man være over den hele tiden eller også skal man give den sin eget plet.
  God dag
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine ord Anita.
   Jeg tror det bliver en kombination af at lade den gro til, men også luge lidt ud, hvor den bliver for dominerende. Står ikke sammen med ret sarte sjæle, så tror ikke den får lov at lægge beslag på al bedjorden.

   Dejlig aften fra Katinka

   Slet
 4. Hei! De er en av mine favoritter. Er så glad i kuleformer. Hvis du orker, kan du fjerne de visne blomstene og så blir de som de var, før de blomstret. God kveld! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet, Anne. Når tiden er til det er jeg en rigtig sakse-svinger, som planterne sikkert frygter, for så skal de til at arbejde forfra igen med blomstring. Dejligt for man slipper for de triste afblomstrede og ser nyt flor.
   Herlig kveld fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka