søndag den 24. november 2013

SIDSTE CHANCE FOR AT VINDE HAVEHANDSKER!


Ja det er altså i dag... Så deltager du ikke allerede i lodtrækningen om denne herligt brugbare Give Away, så kan jeg kun råde dig til hurtigst at smide lod i puljen.
Det er ganske gratis at være med og gevinsten du har mulighed for at vinde, er de havehandsker jeg til dags dato har oplevet klarer havearbejdet bedst (altså ikke mine handsker, men et par magen til)!

Klik her for at komme til indlæg, hvor du kan være med i lodtrækning.

Puljen lukkes ved midnat.


Herlig søndag fra Katinka 

2 kommentarer:

 1. Nye gode havehandsker er meget velkomne. Jeg slider altid hul af mine, så det ender med ligeså meget jord indeni, som uden på handskerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen søde du - så skulle du jo have lagt et lod i puljen. Disse handsker er nemlig rigtig gode og lader ikke jord strømme ned langs håndledet... Nå men ellers check mit indlæg : http://www.plantebegejstring.com/2013/11/hold-da-helt-have-handske.html
   hvor jeg skriver om handskerne og hvor man kan købe dem.

   Mange have-hilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka