tirsdag den 5. november 2013

HOLD DA HELT HAVE-HANDSKE!


Have-handsker – ofte noget af det mest irriterende ved havearbejde, for de går i stykker, lukker anseelige mængder jord ned langs håndledet eller er umulige at arbejde med. 

Sådan havde jeg det, til jeg stødte på en brugbar handske. Hverken sexet eller smart, men den har virkeligt hjulpet mig dette efterår – fornuftig føling og holder på fingerspidserne også! 
Det sidste plejer at være hovedproblemetikken her!
Handskerne hedder Bearsafe og er strikkede med grønne gummibelægninger. Ikke ligefrem fikse, men jeg synes de sidder godt på hånden og rent faktisk kan holde til slidsomt arbejde


Og jeg har givet dem udfordringer - disse grønne sager – jeg har lagt tulipanløg med dem, arbejdet med staudedelinger og gravet buske op uden det har knirket i gummibelægningerne. 

Eneste jeg ikke kunne var at lægge de små botaniske krokusløg – dertil var følingen ikke god nok.

Men jeg er ret glad for disse sager – så glad at jeg gerne vil give rådet videre til andre, der lige som jeg bliver sur og muggen over havehandsker, der ikke kan klare en god omgang muld og mudder...

Handskerne har jeg fået af Anette fra Muffyshoppen, som forbarmede sig over mig, efter hun havde læst et af mine indlæg fra sidste år. Indlæg hvor jeg netop var lettere hysterisk over hullede havehandsker. Det var dog ren foræring uden nogen form for krav om noget igen. 

Men siden jeg er så begejstret for disse handsker, ja så må jeg simpelthen dele den med jer. Tror ikke jeg er den eneste der kan kamp-svovle over have-handsker. Så indlæg er ikke sponsoreret, men alene skrevet, da jeg synes handskerne holder...

Dejlig dag fra Katinka 7 kommentarer:

 1. Havens nok vigtigste udstyr når det kommer til stykket. Jeg har stor glæde af sådan nogle neopren-agtige nogen som jeg har købt i Land&Fritid. De sidder helt tæt, har en god ribkant ved håndleddet. Men ikke mindst gør materialet at man netop ikke mister følingen og er så tilpas tynde at man kan få fat i frø og små løg. De virker dog ikke som en våddragt, for de er ikke vandtætte og bliver kolde i længden når man roder med vand og våd jord.
  God solskinsdag fra Henrik Havehjerne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik - dem tror jeg ikke jeg har i (min enorme og sørgelige) samling. Men jøsses jeg ellers har mange og langt de fleste er hullede på fingerspidserne eller fyldt med jord forbi der kommer store mængder ind langs håndledet.
   Men må sige at dem jeg her skriver om overraskede mig og nu kaster jeg mig over dem hver gang vi skal i haven, så min mand ikke nupper dem:0)
   Måske jeg bare skulle købe et par til ham?
   Det der er smart er er at de sidder tæt, at belægningen holder og går godt op om fingerne, så de ikke blive sjask-våde:0)

   Skøn dag herfra

   Slet
 2. Jeg husker godt dit indlæg fra sidste år Katinka, jeg mener, vi var enige om, at de bedste var dem fra Netto, som heller ikke er særligt gode. Dem har jeg arbejdet med hele sæsonen, men de holder ikke længe, så får man alligevel jord under neglene. Jeg må lige kigge ind i Muffyshoppen.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. :0) - ja og jord under neglene er ok, men IKKE når man har taget handsker på - sådan har jeg det i hvert fald...
   Vil sige der er blevet gået til den i haven den seneste til og disse handsker synes jeg virkelig har hjulpet mig, og endnu ikke vist svaghed. Herligt, så har nu faktisk hvide negle på fingerne...helt uvant;0)

   Kh Katinka

   Slet
 3. Hej Katinka
  Hvorfor filan ser jeg først dit indlæg nu, her sidder jeg med en for en mindre formue af hullede hansker og sorte negle. Det skal være slut nu, jeg går straks ind og bestiller et par.

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka