tirsdag den 24. juni 2014

VORES SKT. HANS....


er hverken stor eller voldsom, men vist det man kalder "en børnevenlig light-version”. Hygge i haven, lidt godt at spise og så afsted til Bloksbjerg med årets smækre, lækre ( eller...) hjemmekreerede pap-heks?Lidt uhyggelig, men heller ikke mere end det, var årets heks. Så børnene tog gladeligt afsked med skønheden uden det hele blev for virkelighedsnært og dramatisk...Håber alle andre også havde en herlig aften i går.Kærlig hilsen Katinka 

4 kommentarer:

 1. Jo tak det havde vi. Bål lige som dit, dog uden heks og imens sad vi i det nye drivhus og spiste grillede pølser.
  Fin heks I havde:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - men fin var heksen nu ikke, men fæl, styg og meeeeget ond (ifølge drengene):0) Lyder til I også havde en skøn og nærværende Skt Hans. Vidunderligt!

   Skøn dag fra Katinka

   Slet
 2. Sankthans i mini-format er ikke at kimse ad, og jeg er sikker på at I har hygget jer SÅ meget. Heksen er virkelig fin :)
  Hvor er der bare smukt i dit havehjørne med de gamle hvide møbler og Helena Lykkefund. Et hjørne hvor man kan blive helt væk og bare nyde havens stilhed og skønhed. Jeg kan nikke genkendende til det du skriver om barndommens erindringer om haven som noget vildt og utæmmet. Evig sommer får nok ikke, men der er da en stor del tilbage, heldigvis :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja heldigvis, sukker vi:0)

   Tak for dine søde ord - ja hjørnet er sin egen lille verden, selvom den hverken er stor - eller lydisoleret;0) Dog herligt at kunne sætte sig lidt væk og bare nyde frodigheden:0)

   Mange varme havehilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka