lørdag den 19. marts 2016

GULT FAD MED PÅSKEPYNT


En af påskens dekorationer er et gammelt gult fad pyntet med vagtelæg, flydende hornvioler og lidt gæslinger. 

En hurtig måde at lige gøre stuen en smule mere “påsket”.

Påskedekoration

Påskefad med æg og blomster
Den gule tallerken arvede jeg for nogle år siden. Den er vist beregnet til fondue, og mine forældre syntes den var lettere ubrugelig og bare fyldte i skabet. Jeg har dog en svaghed for bløde, gule farver, så jeg kunne dog ikke nænne at skille mig af med den. Form og farve er lidt skøn at tage frem indimellem, synes jeg. Derfor endte det med, at den gule sag kom med mig hjem. Og til påske passer den perfekt, synes jeg.


Kærlig hilsen Katinka

Gult fad til påske

4 kommentarer:

 1. Et flott gult fat Katinka...med de søte små vaktelegg er det riktig påske-aktig:)
  Så hyggelig at du stakk innom meg..ønsker deg en superfin påske:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde - og håber du har haft en skøn påske. Og ja jg er bare lidt glad for gule farver, så dette fad sætter jeg pris på i påsken:0)
   Mange havehilsner fra Katinka

   Slet
 2. Det fad har da også bare en smuk gul farve :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg kan heller ikke stå for det:0)
   Mange havehilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka