mandag den 14. marts 2016

PRIMULAER TIL OVERFLOD


Sidste uge gjorde jeg et formidabelt kup, da jeg på en planteskole stødte på et helt skørt tilbud på primulaer. 3 stk. for 9,95,- Troede ikke først på mit eget held, men da jeg havde fået forklaring på, at de simpelthen ikke havde tid til at nippe planterne, ja så gjaldt det om at hjælpe dem, med at komme af med planterne i en fart.

Krukker med forårsblomsterDet var nemlig de lidt særlige sorter, som normalt sælges til små 40,-

Jeg var simpelthen så "flink en kunde", at jeg endte med at hjælpe dem af med 30 stk. Og det var primært de små, fascinerende tofarvede blomster, som jeg skyndte mig at løbe af sted med. Dog valgte jeg også nogle sart lysegule og andre i en blød, blå tone. 

Lækkerier synes jeg!

Primulaer i haven


Nu står de i havens kurve og krukker…og når de er afblomstrede skal de plantes ud i havens bede. Tænk om de igen til næste år vil pynte min forårshave…

Sikke en glæde der er at “redde” sådanne vidunderlige blomsterskatte.


Kærlig hilsen Katinka

Tofarvede primula

10 kommentarer:

 1. Ja det var umådeligt flinkt gjort af dig, jeg ville også have hjulpet dem af med nogle :) hvis jeg havde haft chancen.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hi hi...ja alt andet havde da været uanstændigt. Tænk ikke at hjælpe folk i så presset en situation;0) Tæller vist nærmest som god gerning;0)
  Kh og dejlig dag fra Katinka

  SvarSlet
 3. Det er noget der lyder godt i mine ører...hjertelig tillykke...som at vinde på lotto..ikk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Grethe - ja det føltes netop som vinde en præmie... Sådan et skørt tilbud har jeg ikke stødt på før,
   Varme havehilsner fra Katinka

   Slet
 4. Sikke et kup! På planteskolen i dag kostede en enkelt af dem 40kr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja....og jeg havde faktisk ugen for inden købt en til netop 39,-, så ønskede bare liiige to til. Det blev dog til 30, men kostede mig ikke meget mere af den grund:0)
   Varme havehilsner fra Katinka

   Slet
 5. Sikke et lækkert kup :-). Og så gælder det jo også om at være hjælpsom :-). Det ser rigtig godt ud

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Mette - og ja hjælpsomhed er jo en dyd, så man må jo træde til når man kan;0)
   Varme havehilsner fra Katinka

   Slet
 6. absolut en god gerning og når de lige frem bad om det på sådan en utrolig billig måde, så kan jeg også godt forså du tog chancen. Jeg ville også have hjulpet dem uden betænkning - og jeg ville da også føle mig godt tilfreds med den primula hjælp - tænk hvis de havde været nød til at smide dem ud - det ville jo slet være til at bære :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det havde jo været grufuldt...og det føles jo altid god at hjælpe...og her ikke mindst;0)
   Og tror det er første gang min mand har set SÅ lettet ud efter jeg er kommet hjem med bilen fyldt med blomster;0)
   Kærlige havehilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka