onsdag den 16. marts 2016

FORÅRSDUFT MED FRESIA


Jeg elsker duften af fresia. Det er som om, at jeg i år slet ikke kan få nok af de smukke, velduftende blomster. Jeg synes, at de er så vidunderligt elegante i deres form, - ja man kan sige at jeg efter i årevis at have betragtet dem med ligegyldighed, så har jeg i år genopfundet dem.

De er da skønne…eller er det bare mig?


Duftende blomster


Denne buket med hvide fresia står og pynter i stuen her. De hvide kronblade med den gullige bund, synes jeg passer fint til påsken, der står for døren.

Duftende buket af fresia


Kærlige hilsner fra Katinka


NB. På Instagram idag har jeg lagt foto op af hvor uimodståelig visse eksistenser i huset synes fresia er…

2 kommentarer:

 1. Kære Katinka. Åh ja fresia den holder jeg også utrolig meget, jeg har igennem flere haft dem i haven om sommeren, det har dog været de gule og de brændte rød brune. Min svigermor har stor held med at de formere sig og overvintrer dem, så hun er de sidste del kommet med nogle, de dufter så herligt så man kan næsten ikke få næsen væk fra blomsten :-)
  Kh,
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Kære Kirsten.
  Ja, duften er bare skøn - ikke for meget, ikke for lidt og ikke for tung. Tænk at kunne have dem i haven - det vidste jeg ikke var muligt.
  Kærlige påskehilsner fra Katinka

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka