søndag den 19. april 2015

HOTTE HORNVIOLERHornvioler og stedmoderblomster er en af de letteste og mest driftsikre måder, at skabe smukke, frodige krukker her i foråret. Jeg holder utrolig meget af dem især i krukker, hvor de bliver løftet lidt op fra jorden og lyset kan strømme gennem blomsternes silkeblade.

I år har jeg ganske enkelt ikke kunnet stå for de orange sorter af arten. Havde ellers regnet med alene at holde mig til de blå som jeg plejer, men disse glødende toner varmede mit hjerte og overtalte min havefornuft. 

Jeg måtte bare have disse hotte blomster med hjem...også!

Ideer til en farverig og frodig forårshaveHornvioler og stedmoderblomster i orange farver


Nu står de på mit rå havebord i en zinkbakke. Lerpotterne spiller op til de orange toner og jeg må sige, at vi smiler hver gang vi ser på denne samling. Sikke en vitalitet og glæde de giver igen.Kærlige appelsin-orange hilsner fra KatinkaBlomster til forårshaven

Hornvioler og stedmoderblomster i orange toner

8 kommentarer:

 1. Jeg har også handlet inn mange av disse vakre vårgledene :-)) Mine er i blått men jeg kjente at jeg må ut og handle noe gulorange også ;-D God ny uke!

  SvarSlet
  Svar
  1. :0) - Ih altså,vor skønt du føler samme lyst til lidt ekstra farve...men man bliver nu også glad f at se på de glødende farver:0)
   Skøn aften fra Katinka

   Slet
 2. Fuld forståelse herfra for den orange farve. Det er ren glæde og energi:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de har bare sådan en forrygende kraft i sig, som er rent vitamintilskud til glædeskontoen:0)

   Dejlig aften fra Katinka

   Slet
 3. Hvor er de smukke. Kan godt forstå at du lige måtte have lidt ekstra med hjem til at sprede glæde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne simpelthen ikke lade være...måske også fordi de er ret rene i farven og ikke alt for avancerede i deres udtryk. Gør dem super fine og "ikke for meget" synes jeg:0)
   Skøn aften fra Katinka

   Slet
 4. Hej Katinka, kan man få din mail adresse?
  Kunne godt tænke mig at komme i dialog med dig.
  Synes du er meget inspirerende.

  Hilsen Lenette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lenatte.

   Du skal være velkommen til at skrive til mig på mailen til denne blog, som du finder under kontaktoplysningerne i øverste bjælke. Jeg kan dog ikke love, at jeg hurtigt vender tilbage, da jeg har ret travlt for tiden.

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka