søndag den 26. april 2015

ÅBNE HAVER 2015 - EN NYHED DER ER TUREN VÆRDSnart er det tid til Haveselskabet Havefestival 2015. I år åbnes en særlig skøn have for første gang for offentligheden. Ikke min (se det har jeg endnu ikke haft mod til…), men min tantes forunderlige have nær Hornbæk. Et rent overflødighedshorn af en landbohave med bugnenede køkkenhave og smukt komponerede staudebede, der bruser og bevæger.

Jeg kan kun opfordre alle til at smutte forbi og nyde både synet og nok det mest passionerede havemenneske jeg kender.

Håber også selv at kigge forbi, men om vi når det i en tid sprængfyldt med fødselsdage, ja det ved vi endnu ikke…

Kærlig hilsen Katinka
Fotos her er fra juni 2013. Du kan se mange flere fotos far haven på mit indlæg "Et hemmeligt Staudeparadis" her.

Haven har åbent lørdag d. 30 maj fra 10-15 og igen lørdag d. 27. juni kl 10-15Til dem der har Haveselskabets katalog over åbne haver 2015, er det afdeling Nordsjælland og nummer 3 have her.2 kommentarer:

  1. Hvor er det lækkert, og har heller aldrig hørt om en passion der står mål med din tantes, det er rørende og berørende! Selv kommer jeg ikke på de kanter, men håber mange finder vejen forbi, for det er SMUKT!

    SvarSlet
  2. Åh, det håber jeg også mange gør, for det er VIRKELIG et særligt sted.

    Mange hilsner fra Katinka

    SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka