lørdag den 11. april 2015

EN RIGTIG HJERTEKNUSERJeg har skrevet det før, og jeg gør det igen: Tulipan turkestanica er en fuldstændig mageløs skøn botanisk tulipan, som jeg kun kan anbefale alle og enhver med adgang til en plet jord. Disse små, elegante tulipaner, som sidder som små stjerner på række, er simpelthen noget af det yndigste, som foråret har at byde på…og noget af det første.


tulipan turkestanica en anbefalelsesværlig botanisk tulipanNu står de små og skaber stjernestunder en hel del steder i haven - åh, hvor jeg synes de er vidunderlige…Kærlig hilsen Katinka


tulipan turkestanica en anbefalelsesværdig botanisk tulipan
tulipan turkestanica er en af de smukkeste og mest hårdføre tulipaner

8 kommentarer:

 1. Ja, det er da en ren "stjernekaster" - så fin :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne - jeg er VILD med disse tulipaner - skønne både mellem de store tulipaner og som stjernestøv over anemoner:0)

   Dejlig aften fra Katinka

   Slet
 2. Hei Katinka, jeg er så enig! Det er min favoritttulipan og jeg snakker den opp ved enhver anledning jeg får. Den er jo så vakker og yndig og anderledes og villig!

  Jeg var veldig glad for at du ville være med på x-faktor i år :) Nå er stemmene telt opp og vinner kåret, det ble dessverre ikke deg, men jeg håper du synes det var hyggelig å delta og at du blir med også til neste år. Om du har noen innspill til hvordan jeg kan lage en bedre konkurranse så blir jeg glad for tips til det inne på vinnerkåringen.

  Ønsker deg en herlig vår! Knus Anne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne. Ja det er en fortryllende tulipan og så netop med lyst til at sprede forårsglæde år efter år:0)

   tak fordi jeg måtte være med i finalen. Om jeg vandt eller ej var ganske underordnet. Pointen var netop at gense de skønne blomster og bedst af alt; vise lidt af grønkålens fortryllende egenskaber. Om jeg kommer på idéer skal jeg nok skrive.

   Knus og skøn aften fra Katinka

   Slet
 3. Så fin den er. Hvis jeg ellers kan finde plads til de der knap 1000 løg jeg har stående i spande lige nu....og der så er lidt plads til overs, så er det klart en tulipan jeg vil overveje :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg håbe du gør, for den er så anderledes, fin, lav og særlig, at den bare tilfører haven noget helt særligt i denne tid:0)

   Dejlig aften fra Katinka

   Slet
 4. Jeg tror du har overbevist mig, den må i jorden til efteråret og jeg ved lige hvor :-)

  SvarSlet
 5. Det er jeg virkelig glad for, at du skriver, for jeg er helt sikker på, at du vil blive SÅ begejstret. De står overalt i haven her nu og er en perfekt måde at starte tulipansæsonene på, mens de andre endnu ikke helt har nået deres maksimale skønhed:0)

  Dejlig søndag fra Katinka

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka