onsdag den 8. april 2015

DEN FØRSTE TULIPANÅrets første tulipan er i år Concerto, der i læ på solbeskinnet plet har foldet sine cremegule skørter ud. En skøn, lav tulipan, som på fornemmeste vis skyder tulipansæsonen 2015 i gang. 

Årets første tulipan 2015 er Tulipan Concerto


Behøver jeg skrive hvor haveglad den gør mig? 
Det kan I nok regne ud...


Kærlig hilsen fra Katinka

Tidligtblomstrende tulipan i haven er Tulipan Concerto

6 kommentarer:

 1. Lekker! Første tulipan observert her også i dag :-)) Et gledelig gjensyn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh...her myldrer de frem og jeg smiler til dem alle:0)
   Skøn aften fra Katinka

   Slet
 2. Så fin den er! Det er så deilig å se de første tulipanene, for da vet en at det er vår :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja helt rigtig. Så er foråret og havesæsonen for alvor i gang:0)

   Dejlig aften fra Katinka

   Slet
 3. Hvor er den fin hos dig i solen - Concerto er også min yndlings tulipan her i by-skyggehaven - der fungerer den fint uden at blive for lang efter lyset og vælte. Da det er skyggebed, så må jeg vente tålmodigt på at de springer ud hos mig. Jeg nyder dine billeder i ventetiden :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Berit - ja på skyggesteder må man have tålmodigheden med sig;0) Her myldrer det hele frem, så jeg slet ikke kan følge med nu..

   Skøn aften fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka