tirsdag den 3. marts 2015

BLÆSTSIKRING AF FORÅRSVÆKSTERSelvom vejret mildner, dagene lysnes og fuglene kvidrer om morgenen, så er vejret stadig udfordrende for forårets første planter. Især blæsten har i år drillet og væltet mine fyldte krukker, med bandeord og potteskår som resultat. 

På et vindomsust sted i haven mellem garage og hus har jeg taget utraditionelle metoder i brug.. Jeg startede med løgplanten i lerpotte stående ovenpå de sorte klinker, men måtte bitterligt indse, at det var en uholdbar løsning. Derfor er taktikken ændret og planten er sat i den store, rektangulære lerpottes jord og de sorte klinker klemmer sammen om planten og holder den sikkert på plads. 

Og for mig fungerer både udtryk og blæstsikring. 
Dejligt når en udfordring får idéerne til at rykke sig og nye løsninger spirer frem. For jeg kan ikke undvære forårsblomster i krukkerne, men synes også væltede og ødelagte krukker og planter er umådeligt trist…


Kærlig hilsen KatinkaIngen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka