lørdag den 9. august 2014

SLUT MED SOMMERFERIESikke en sommer! Skøn så man næsten ikke har kunnet begribe det… Men nu er hverdagen tilbage og blogferien må have en ende. 

Med sådan en varme har vi måtte udskyde færdiggørelse af hønsegården. Huset er på plads (sådan et projekt som bare griber om sig som ren sjov og fornøjelse), men der mangler net på selve gårdarealet. Så I må vente lidt med at se resultatet, men indtil videre er vi temmelig stolte over hvad det har lykkedes os at på bygget. 


Dejlig fornemmelse.
Vi valgte i også ferien at pakke bilen og drage til Sverige. Heden i villahaven blev simpelthen for voldsom… Vi måtte have luft, plads og badesø for rigtigt at kunne stornyde de sydlandske temperaturer.


Så den næste tid vil jeg her på bloggen vise fotos fra sommerferiens skønne oplevelser - mens haven her forhåbentligt langsomt finder sig selv efter uger med meget tørre fødder.


Håber I alle som os har nydt sommeren, at alles haver har overlevet og at I er med på et lille tilbageblik her på bloggen. Jeg starter blidt ud med lidt af de blomster, som har prydet vores sommer.


Kærlig hilsen

Katinka

8 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage. Varmt og tørt har det været ja, godt I kunne tage til Sverige.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth... Ja skønt vi kunne pakke bilen og nyde en sydlandsk sommer i Småland... Det har været ganske fantastisk, men ikke uden ofre i haven.
   KH Katinka

   Slet
 2. Hej Katinka Velkommen tilbage, skønt at høre , at Ihar haft en dejlig ferie. Ser frem til sommerferie indlæg. Fortsat god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina. Håber også du og dine har nydt en vidunderlig sommer. Håber du vil glædes over mine sommerindlæg, som vil tikke ind den næste tid.
   Mange varme havehilsner fra Katinka

   Slet
 3. Hej Katinka

  Og velkommen tilbage fra ferie.
  Flot billede af solhatten med besøg:)

  En dejlig dag herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karsten...håber også I har nydt sommeren. Solhat med sommerfugl er måske lidt sensommeragtigt for juli, men jeg blev alligevel så glad over synet.
   Skøn aften fra Katinka

   Slet
 4. En skøn, skøn sommer har det været. Og, bestemt ikke til at arbejde i. For en gangs skyld har vi været mere end glade for vores åbne grund hvor vinden rigtig kan boltre sig. Godt at I har Sverige. Iskoldt søvand tre gange om dagen og godt med luft på grunden er et hit sådan en sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. :0) Komplet hit...også selvom vandet faktisk var varmt og antal af svømmeture mange dage lå på den gode side af de ti;0) Har været ret let at overtale, når ungerne plagede om endnu en tur...
   Håber også I har nydt sommeren - både med og uden vind.
   Herlig aften fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka