søndag den 5. maj 2019

JEG ER TILBAGE


Et år er gået uden blogindlæg. “Hvorfor?” spørger du måske. “Fordi travlhed og tekniske vanskeligheder tog tiden og overskuddet til at skrive…" 


Haven hos Plantebegejstring netop nuDet er utroligt så hurtigt et år kan gå. Jeg sidder her og undrer mig over, at det er over et år siden, at jeg sidst skrev på bloggen her. Et helt år! Jøsses. Men travlhed på job, fritidsinteresser og udfordringer med at overføre filer fra mit nye kamera fik den ene dag til at tage den næste. Og med ét var det meget svært at komme i gang igen.

Det er ellers ikke fordi at haven her har stået stille. Det gør haver nu engang sjældent. Heldigvis. Vi har haft et vådt forår, en tørkeramt sommer, fået nye hønsepiger, kæmpet for at få haven klar til forskellige fotoreportager og ellers fået hverdagen til at hænge sammen.

Men nu er jeg tilbage. Ikke fordi at de tekniske udfordringer er fikset eller jeg vælter mig i tid, men jeg savner altså at kunne dele mine haveglæder og -udfordringer med andre.

Som jeg meldte ud for efterhånden lang tid siden, så vil de daglige havefotos blive vist på min instagramprofil, mens bloggen igen forhåbentlig vil kunne gå mere i dybden med haveemner og -overvejelser.  

Håber I vil læse med - jeg har ærlig talt savnet jer.

Havehilsner fra Katinka


Herunder lidt stemningsfotos fra haven de seneste 12 måneder +/-SOMMER
Terrassen hos Plantebegejstring

sensommerstemning hos PlantebegejstringEFTERÅR
Efterårsstemning hos Plantebegejstring
VINTER
Vinter i haven hos Plantebegejstring


Vinter i haven hos Plantebegejstring


FORÅR 2019
Forår i haven hos Plantebegejstring

14 kommentarer:

 1. Stor velkommen tilbage
  Kærlig hilsen
  Ingeborg

  SvarSlet
 2. Hej Katinka

  Super! Velkommen tilbage:)

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde og tak for velkomsthilsnen :0)

   Slet
 3. She's back !!!!! velkommen tilbage ;) skønt at høre fra dig igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, så bliver man altså rigtig glad - skønt med sådan en hilsen. Tak!

   Slet
 4. Man kan da se på dine flotte billeder at haven ikke har stået stille, og det har du så heller ikke:) Men godt lysten til bloggen er vendt tilbage!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla,

   Nej, stille har jeg og haven ikke stået - selvom våde og tørre perioder gjorde haven ret ufotogen til tider...

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet
 5. Tiden går ind imellem uden man opdager det, men godt du er tilbage med flotte billeder.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lene, og ja nogle gange fræser tiden afsted uden at man når at kigge op - sådan har det lidt været det seneste år...

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet
 6. Velkommen tilbage:) Jeg har altid med stor fornøjelse læst dine indlæg, men jeg har heller ikke været lige flittig på bloggen, så jeg kender det godt. Skønne billeder, du viser:) Hilsen Susanne

  SvarSlet
 7. Velkommen tilbage, Katinka - hvor dejligt at du vil blogge lidt igen. Jeg følger dig jo også på IG under mit rigtige navn, men holder utroligt meget af at læse med på din blog og nyder de smukke billeder.

  mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla,

   Hvor er det sødt skrevet, TAK! Ja IG er perfekt til en travl hverdag, men indimellem er bloggens mere fordybende univers tiltrængt, for at det hele ikke bare går op i fotogene haverum, men også selve livet i og med haven.

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka