lørdag den 29. april 2017

FORÅRSFORNØJET


Ja, dét er jeg, “forårsfornøjet”! Jeg nyder at have og skov nu grønnes, at farverne vender tilbage på stilke og grene, at fuglene kvidrer fornøjede om morgenen og aftenerne nu igen begynder at være lyse. 


Hvor er det en magisk tid. Det er det naturligvis hvert år, men det er som om, at jeg i år er helt paf af al forårets skønhed. Det er som om, at vinteren har været dobbelt så lang som ellers, og at gensynet med de farver man næsten havde glemt, er én stor pragtfuld omfavnelse af grønne glædesbobler.

Smukt staudebed til villahaven
Min have lige nu - alle de farvede tulipaner står på spring i det største staudebed


Men hvor går det også stærkt! Jeg når slet ikke at færdig-nyde det ene scenarie, førend det er afløst af det næste skue. Jeg har derfor taget nogle billeder af haven de seneste dage, som jeg håber du vil nyde…og om få dage er dette blot et minde, og alt har igen forandret sig.


Hønsene nyder igen at kunne komme på græs - nej faktisk har de slet ikke tid til at gøre sig til foran kameraet...


Buksbom i krukker


Husk også at se med på min instagram-profil, hvor jeg (næsten) dagligt lægger fotos op fra haven. Og nu er jeg så småt begyndt at lege med videoer også. Du finder mig under navnet “plantebegejstring”. 

Link til Instagram finder du her, samt ude i bloggens oversigt i højre side.Kærlige havehilsner fra KatinkaIngen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka