mandag den 13. marts 2017

EN TUR RUNDT I HAVEN MED MACRO-LINSEN, DEL 2


De smukke små forårsblomster kan man først rigtig beundre, hvis man tør få jord på knæene og forårsfugtigt græs i næsen. Men tør man det, så er det turen værd. 

Vintergækken - ren elegance på stilk


Jeg har fundet macro-linsen til kameraet frem og lagt mig på maven i haven, for at vise jer, hvor smukke de små egentlig er. Jeg håber, at mange som mig tager sig tiden til at nyde naturens små underværker…det synes jeg de fortjener!

Så her er anden og sidste tur rundt og hilse på nogle af forårets første yndigheder. Først tager vi en tur omkring se himmelblå krokus, som jeg synes er så utroligt bedårende:

Lyseblå krokus

Lyseblå krokus blomstrer i marts
De cremegule har også en særlig, blød skønhed:

Blomster i marts
Vintergækkerne er heller ikke til at komme uden om. De er lette at overse, men giver man sig tid til at nærstudere de små blomsterhoveder, så kan man ikke andet end at overvældes over deres elegance og skønhed.

Dobbelte vintergækker i haven i martsKærlig hilsen Katinka

8 kommentarer:

 1. Smukke billeder, Katinka.

  SvarSlet
 2. Kære Katinka, meget smukke billeder og en vigtig pointe, vi skal huske at nyde den tidlige forårsspæde have, og ikke bare som en sløset forret inden vi skal til at spise os mætte i forårets eksplosion af liv og kraft.
  Venligst.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det fine ord - og hvor er det fine billeder... Næhhh nej, forretter er jo nemlig oftest det allermest udsøgte og delikate.

   Mange havehilsner fra Katinka

   Slet
 3. Nydelige bilder! Gleder meg til det er like vårlig hos meg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - Håber våren nu snart nærmer sig Norge også:0)

   Mange havehilsner fra Katinka

   Slet
 4. Virkelig nydelige bilder! Her ligger fortsatt snøen, men våren kommer snart hit også og vi må virkelig glede oss over alt det flotte rundt oss

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - Håber våren nu også nydes hos jer. Vi har kan nu rigtigt mærke varmen og vinteren er pludselig langt bort.

   Mange havehilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka