fredag den 19. februar 2016

FORÅRSLØG I LILLA TONER


I kasser står vibeæg og lilla hyacinter, og bringer spirrende forårsfornemmelse ind gennem vinduet - ind i stuerne. Vi nyder at kunne betragte dem indefra, men også - når solen skinner - at kunne gå ud og indsnuse duften af forår.

Vibeæg med deres fascinerende ternerDet kan nemlig være næsten umuligt at vente på forårets kommen, så hvorfor ikke starte allerede nu? Skulle de yndige blomster få for meget kulde og dejse om, ja så er det vel egentligt til at overskue...

Og lidt forårsutålmodig er vi vist mange der er her i februar.

Her er et lille bord stillet tæt på facaden, så de små planter skærmes lidt mod kulden - men også så vi nærmest får en udvendig vindueskarm at pynte op i. For nu trænger vi  til lidt farver og grønne toner udenfor nu…

Er du også begyndt på foråret i din have?

Kærlig hilsen Katinka
Vibeæg og lilla hyacinter

Kasse med lilla forårsblomster

Forårsløg pynter i kasser og potter
Skab forår i februar

4 kommentarer:

 1. Fedt at du er kreativ med dit design på hjemmesiden. Det du har fået lavet ser super godt ud. Nu venter vi bare på varmen, 5 grader vil gøre underværker!

  SvarSlet
 2. Mange gange tak for din søde kommentar - arbejder lidt på et opdatere bloggens udseende, og skønt du synes det tegner fornuftigt.
  Og ja nu venter vi på varmen og at foråret bobler op af vores egen havejord:0)
  Mange havehilsner fra Katinka

  SvarSlet
 3. Jeg er ikke helt kommet i gang med foråret udenfor, men det er mere et tidsspørgsmål. Næste weekend! For skønt ser det ud hos dig.
  God weekend ønsker
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Tak Birgitte.
  Jeg kan ikke vente - tror også at det skyldes, at jeg jo stadig er hjemme efter operationen, så jeg er i huset hele tiden...og hjernen her megen tid til at finde på nye projekter at gå i gang med:0)

  Mange hilsner fra Katinka

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka