onsdag den 3. februar 2016

ANDERLEDES MÅDE AT LAVE BUKETTER


Når man laver buketter behøves de ikke alle bindes sammen og sættes i én vase. Du kan opnå en storstået og spændende oplevelse ved at dele blomsterne op i mange vaser og herefter samle dem til én samlet helhed.

Jeg har den seneste tid modtaget mange skønne buketter, men desværre holder de ikke evigt. Deres forgængelighed foregår i forskelligt tempi, og jeg har derfor valgt at skille buketter ad, og genbruge de duelige blomster i en ny sammenhæng.


Buketter i mange vaser


Ikke farvekombinationer jeg normalt ville vælge, men det synes jeg egentligt blot gør øvelsen endnu mere interessant.


Farverig buket med fresia og lyserøde blomster

gule ranunkler

Spændende buketter


Jeg har samlet alle vaserne på en skænk i stuen, hvor blomsterne virkelig opleves på ny og igen vækker glæde og opmærksomhed. Når blomster bygges op sådan, kan man også bedre lege lidt med udtrykket og flytte rundt, til man opnår det man ønsker.

Det skal jo være sjovt at gøre smukt!

Forrest har jeg stillet små vaser og glas, samt en lille flødekande fundet i genbrugsbutik til 5 kr... Nu synes jeg den ligner noget lidt mere...


Lille kande med blomster
Og så har jeg tilføjet grene med lyserøde blomster, da jeg ikke kunne stå for disse forårsfriske sager.


Anderledes måde at lave buketter

Kærlig hilsen Katinka 


Buketter i små vaser

6 kommentarer:

 1. Hej Katinka
  Dejlig med blomster, det ser godt ud. Jeg genbruger også mine blomster til det sidste. Jeg havde en buket roser, der næsten har stået i 14 dage, til sidst nikke de noget med hovedet. Så klippede jeg hovederne af og lagde i et fad med vand, det var også genbrug :) De står endnu.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så herligt at blomster netop kan gennemgå forskellige faser, mens de bor i indenfor. Jeg har faktisk også stadig blomster fra forrige weekend - og jeg bliver så glad over stadigt at kunne nyde dem.

   Kærlig hilsen Katinka

   Slet
 2. Morsomt og herlig fargerik på en ellers grå vinterdag :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - Jeg synes det er en lidt anderledes måde at gribe blomster i stuerne an på:0)

   Skøn helg ønskes du herfra

   Slet
 3. kære Katinka
  har det lige som dig, efterhånden som nogle af blomsterne ser kedelige ud i en buket bliver d fordelt i mindre vaser, flasker hvad jeg kan finde. Det er hyggeligt og man får meget ud af en buket.
  håber at det går fremad med ryggen
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten - det går fremad, men jeg skal fortsat hvile en del. Så er det jo skønt st kunne nyde blomster så længe:0)

   Kærlig hilsen Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka