søndag den 18. august 2019

BESØG HAVEN DEN 25. AUGUST

På næste søndag åbner vi haven for offentligheden i forbindelse med Haveselskabets årlige havefestival. Derfor er jeg lige nu i gang med at finpudse haven. Den skal jo gerne stråle og vække lidt begejstring…

Åben have 2019 hos Plantebegejstring

For anden gang åbner vi haven for offentligheden. Jeg må tilstå, at selvom vi prøvede det for to år siden, og det var en skøn oplevelse, så er det altså lidt nervepirrende.

Jeg glæder mig til igen, at kunne dele haveglæden med andre haveelskere. Findes der noget bedre end at møde andre havebegejstrede eller havenysgerrige? 

I er i hvertfald alle mere end velkomne!

Lige nu står haven grøn og frodig efter en hård nedklipning i starten af juli og en hel del regn de seneste uger. Det er nu især phlox, kertepileurt, hortensia "Annabelle" og forskellige græsser, der tager meget af opmærksomheden, men mon ikke en rose eller to vil forsøge at stjæle lidt af opmærksomheden? Og græsplænen - den har min mand lovet et slået til den tid.

Så jeg håber virkelig, at du tager dig tid til at komme forbi til en havesnak og en kop kaffe i min lille have, måske tage en sludder med vores snaksagelige høns, eller bare tage en pause i en af havens mange andre kroge… Dét vil være mig en sand glæde!

På grund af hønsepigerne må vi bede eventuelt hunde om at blive udenfor matriklen - vores hønsedamer laver nemlig en pokkers ballade, hvis de ser en hund i øjnene.


Jeg holder åbent søndag den 25. august fra kl. 12-16.

Adressen er: Bakkeledet 18, 3460 BirkerødKærlige havehilsen fra

KatinkaLink til Haveselskabets side, hvor du kan finde flere informationer om min åbne have:

https://haveselskabet.dk/aaben-have/plantebegejstringens-have

7 kommentarer:

 1. Hej Katinka

  Super initiativ!

  God fornøjelse:)

  SvarSlet
 2. Thank you for the good information and very helpful. That's very interesting. I like all the things you share and see your beautiful creations, greetings from Admin blog remaja I hope you can visit and comment on my website :)
  Articles I like: kata kata mesra kata kata sepi tanpamu kata kata sopan santun tampan sejati

  SvarSlet
 3. I recommend genital herpes virus treatments boys really are " up " also. สล็อตออนไลน์

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka