søndag den 11. juni 2017

FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAMI en travl hverdag er det svært at nå daglige blogindlæg. Jeg kan bedre overkomme dagligt  at lægge fotos op på instagram, så hvis du har lyst til at følge haven fra dag til dag, håber jeg, at du kigger indenfor der også.


Jeg har travlt - alt for travlt. Derfor kniber det med tid til at lægge indlæg op på bloggen. Desværre, for jeg holder jo så meget af det, og jeg nyder at dele haven og havebegejstringen med jer skønne læsere.

Jeg har dog besluttet ikke at have dårlig samvittighed over de manglende indlæg. I stedet vil jeg minde dig om, at jeg næsten dagligt når at lægge billeder op på instagram. Så har du lyst til at følge havens løbende udvikling - og det håber jeg du har - så vil jeg invitere dig til at kigge med der som supplement . 


Fotos herunder er fra haven de sidste uger… De er allerede lagt op på instagram, men jeg håber du også vil sætte pris på, at de kommer en tur på bloggen her…


Geranium Summer SkiesMørk akeleja

Klippet buksbom


rose alberic barbier
Kærlig hilsen Katinka

Du kan finde mig på Instagram under navnet "Plantebegejstring". Link finder du her4 kommentarer:

 1. Hei. Nydelige bilder. Ønsker deg en fin dag.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 2. Jeg kender godt din situation :) Jeg har meldt mig som følger hos dig, men under mit borgerlige navn Ulla.
  Man skal ikke have dårlig samtvittighed over manglende indlæg, jeg synes også at daglige indlæg er at sætte barren for højt, når man har job og børn, men alligevel kender jeg godt det med at man gerne vil VISE FREM og FORTÆLLE.
  Tak for de smukke billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla.

   Tak for dine søde ord - ja tiden er knap og nogle gange må man vælge de lette løsninger. Jeg er SUPER glad for, at vi kan krydre bloglivet med Instagram...og "mødes" der også!

   Mange havehilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka